Napi horoszkóp 2020. december 06

Kos: Őszinte szerelmes vagy, érzéseite mély és meleg, most sokkal jobb vagy partnere és önmaga iránt. Az üzlet jelenleg jó, kezdje megtakarítani. Jó egészség.

Bika: Egy szép, gyengédséggel teli nap vár rád. Az üzleti tervekben a partnerek és a család támogatása van. Lehetséges nyereség: Nézze meg étrendjét, hízott fel.

Ikrek: Ön bizonytalan egy új kapcsolatban, és folyamatosan feleslegesen aggódik. Javítania kell a partnerével való kommunikációt. Vigyázzon adósságaira. Helló.

Rák: A partner egy apró ajándékkal boldoggá tesz téged. Jelenleg a kapcsolata nagyon szép. Mondja el javaslatait nyilvánosan a munkahelyén. Egy kis pénzügyi válság. Egészségügyi stabil.

Leo: Semmi nem megy a tervek szerint, és ahogy a szeretet szempontjából vártad: elég fáradt vagy, és lelassította a munka ütemét. Lehetséges rövidebb üzleti út.

Szűz: Ön elkezdett kételkedni a partner hűségében, és már nem hisz az ő történeteiben, néhány dolgot tisztáznia kell. Nincs elég ideje a munkának szentelni. Jó egészség.

Mérleg: Tegyen kellemes napot partnerével, pihenjen és élvezze. A partner gondoskodik a munkáról és a pénzügyekről. Egy kis veszekedés a munkatársakkal. Lehetséges torokprobléma.

Skorpió: Esténként egy kis megbeszélést folytat a partnerével. Hevesen reagálsz, de csak a hideg fejek oldják meg a problémát. A munkát illetően ne vigyázza az elvárásokra. Jó egészség.

Nyilas: Azért kezdted megváltoztatni a partnereket, mert az az érzésed, hogy senki sem érti meg téged, nagyon érdekes emberekkel fog találkozni. Segítségre van kollégái a munkahelyen. Immunitása lecsökkent.

Bak: Amikor a legkevésbé számítottak rá, megjelenik egy olyan személy, akit azonnal szeretne. A barátok meghívják Önt, hogy menjen ki együtt. Jó egészség.

Vízöntő: Még mindig gondolod a régi kapcsolatra. Valaki boldoggá tesz egy kis ajándékot. A munkád jól megy, így sikerül mindent időben befejezni. Jó egészség.

Halak: Ha már kapcsolatba létezik, ne gondolkozz mindig a másikra. Nem kell beleesned senki kedves beszédébe. Ami a türelmet hiányzó munkát illeti, minden rendben lesz. Az egészség megváltoztatható.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét