Napi horoszkóp 2020. december 05

Kos: Van egy csodálatos este a partnere és barátai előtt. Pihenj és élvezd. Ön képes lesz megbirkózni számos üzleti kötelezettséggel. Vegyen további sétákat.

Bika: Végre találtál egy embert, aki mellett igazán pihenhet és élvezheti. Összpontosítson arra, amit csinál, esetleg hibákat is elkövetve. Jó egészség.

Ikrek: Mutasson egy kicsit több érzetet partnerével szemben. Vége vessen véget annak, ami egyszer történt. Nem rajtad múlik, hogy a munka nagy része másoktól függ. Kisebb nyereség. Jó egészség.

Rák: készülj fel egy szép szerelmi időszakra. Lehetőség van valakivel is találkozni útközben. Egy kicsit meg kell újítania az elfelejtett tudást, ez jelent valamit neked. Egészségügyi stabil.

Leo: Ha egyedül vagy és magányos, akkor kicsit tovább mennél, hogy új valakivel találkozzon. Akkor lehetősége van többet keresni, mint amire számíthat. Ön gondatlan az egészségével.

Szűz: Ne haragudj minden apróra, mert tönkreteheti a partnerével fennálló kapcsolatát. Ne működjön együtt az ellenőrizetlen személyekkel. Alacsonyabb költségek. Lehetséges gyomorproblémák.

Mérleg: Elkezdett gondolkodni a házasságról és a gyerekekről. Mint még soha, közelebb kerültél partneréhez. A munkahelyi kollégák sokat jelentenek számodra, így mindent időben befejezhet. Jó egészség.

Skorpió: Nem olyan partner, aki nem bíz meg bennetek, hanem nyílt és őszinte kapcsolatot akar. Feszült vagy az üzleti problémák miatt, tehát ez tükröződik a magánéletben. Figyelje az étrendjét.

Nyilas: Fogadja el az Ön számára kínált új lehetőséget, különösen, ha egyedül vagy magányos. Nagyszerű időszak az új üzleti tevékenységek számára. Jobb pénzügyi helyzet. Jó egészség.

Bak: Egy szép romantikus estét eltöltenek partnerével egy randevún. Lehetséges rövidebb út. Egyes kollégák féltékenyek a munkájára, és pletykálnak rólad. Kissé hideg lehetséges.

Vízöntő: A környezetéből származó ember szeret téged. Fogadja el a távozási meghívást, tetszeni fog a változás. Ha munkát keres, próbáljon megtalálni valamit az interneten. Jó egészség.

Halak: Forduljon új partneréhez, és ne gondoljon tovább a múltbeli kapcsolatra. Pihenjen és élvezze most. Ne késleltesse, azonnal fejezze be őket, mert az egészség felhalmozódik.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét