Napi horoszkóp 2020. december 04

Kos: Ön ismeri az összes mulasztást, amikor a szerelemről van szó, de nem tesz semmit. Rövidebb út lehetséges. A munkahelyi körülmények nem segítenek, de hamarosan javulni fog. Egészségügyi stabil.

Bika: Szerelmes vagy, és ez rád mutat, az érzelmek elárasztottak. Lehetőség van arra, hogy megvalósítsa azt, amiről álmodott. Jó kollégáid vannak és jó együttműködésed van. Jó egészség.

Ikrek: Néha jobb, ha a kapcsolatod csendben marad. A partner azt akarja, hogy több időt töltsön együtt. Néhány üzleti tervet most el kell halasztani. Lehetséges torokprobléma.

Rák: Amikor szerelmes vagy, bármire kész vagy. A szerelem gyönyörű napjai előtt állnak. Jobban kell szerveződnie, mert egyre több és több felelőssége van. Csökkentse a kopást. Mozgás tovább.

Leo: A kapcsolat monoton lett, próbáld meg frissíteni egy utazással. Minden jól megy a munka során, és várhatóan javul a pénzügyi válság. Ön hajlamos a művelésre.

Szűz: Egy kis veszekedés a partnerével, de mindent gyorsan meg fog oldani. Legyen egy kicsit nyitottabb a partnerével szemben. Ha munkát keres, próbáljon megtalálni valamit az interneten. Jó egészség.

Mérleg: Ne változtassa meg partnerét minden apró dologért, így távol fogja tőled állni. Fogadja el az új szabályokat a munkahelyén anélkül, hogy ideges lenne. Lehetséges nem tervezett kiadások. Jó egészség.

Skorpió: A kapcsolatokban a változás néha jó, néha rossz. Meg kell változtatnia valamit, mert a kapcsolat megszakad. Több pénzt költött, mint amennyit tervezett, így most kicsit takaríthat meg. Jó egészség.

Nyilas: Meghívót fogsz kapni egy olyan személytől, aki már régóta szeretett. Többet dolgozik, mint amire szüksége van, így nincs ideje magának és magánéletének. Átmeneti fejfájás.

Bak: Amikor a legkevésbé számít rá, megjelenik egy olyan személy, aki első látásra tetszeni fog. Helyezze el bölcsen a pénzt. Karrierépítés: Aludtál még egy kicsit.

Vízöntő: Mielőtt új kapcsolatot létesít, tisztítson meg mindent a régivel. Ne beszélj túl sokat terveiről munkahelyi kollégák előtt. Lehetséges rövidebb üzleti út. Jó egészség.

Halak: Ha nincs ok a partner hibáztatására, akkor kissé féltékeny és gyanús vagy. Meg kell várnia a jobb üzleti ajánlatot. Egyértelmű célnak kell lennie, amikor dolgozik. Jó egészség.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét