Napi horoszkóp 2020. december 02

Kos: Az Ön partnere a váltás, mert krónikusan elégedetlen, és esetleg így van. Nagyon ambiciózus és a karriered nagyszerűen halad. Elhanyagolta az egészségét.

Bika: Gyakran kap csatolt elfoglalt ember, és akkor nem kell ezt. Jobb, ha egyedül marad, és várja meg a megfelelő embert. A munkahelyei felhalmozódtak. Kisebb torok probléma.

Ikrek: A kapcsolata nem reális, és ne tévessze meg magát. Többet mész ki a barátokkal. Családja támogatja Önt az új munkahelyén. Kezdj sportolni.

Rák: Nincs bátorsága a szakításra, mert fél a magánytól, és már nincs semmi baj. Nagyon szorgalmas vagy, és dicséretet fog kapni a munkáért. Töltsön többet, mint amennyi van. Jó egészség.

Leo: Rövidebb kirándulások során azonnal megismerheti egy olyan embert, akit tetszik. Ha nem foglalkoztat, akkor munkát kaphat online. Lehetséges alacsonyabb nyereség. Átmeneti fejfájás.

Szűz: Tegyen kellemes estét egy romantikus randevúban partnerével. Munkahelyi stressz van, valaki kellemetlenül fog meglepni. Vigyázzon az étrendre, amelynek fogyott.

Mérleg: Az a személy, akivel társalog, veled akar lenni. Ez egy rossz idő, amikor a szerelem. Melegítse fel a székét, és kezdje el tanulni. Lehetséges tervezett kiadásokat. Jó egészség.

Skorpió: Egyre gyakrabban kezdett gondolkodni a házasságról és a gyermekekről. Készülj fel komoly dolgokra. A munkahelyén instabil, különösen, ha ingatlanokkal dolgozik. Jó egészség.

Nyilas: Lesz kap, amit akar, és akkor megnyeri a személy, tetszik. A kollégák féltékenyek a munkájára, így pletykálnak rólad. Indítsa el a mentést. Egészségügyi stabil.

Bak: A partneri támogatás nagyobb, mint korábban, és sokat jelent neked. Egyelőre nincs problémád a szerelemben. Ha fejlődni akar, akkor maximálisan elkötelezett kell a munkája iránt. Jó egészség.

Vízöntő: Ha egyedül vagy, akkor hamarosan talál egy jó időszakot a szerelemhez. Időnként nem biztos a döntéseiben. Ne halasztja el, ha nem kell őket azonnal elvégeznie. Jó egészség.

Halak: Te, mintha valaki a munka, de nem vette észre. Egy nagyon sikeres emberrel fog kezdeni dolgozni. Biztos siker az üzleti életben. Kisebb gyomorprobléma.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét