Napi horoszkóp 2020. december 01

Kos: Ha magányos, kezdje el inkább kint találkozni valakivel. Próbálja meg további munkát találni az interneten. Alacsonyabb költségek. Az egészség egyelőre jó.

Bika: Kellemes estét fog eltölteni partnerével és barátaival, kiment. Pihenj és élvezd. Végezzen egy kicsit jobban szervezett munkát, hogy mindent időben elkészítsen. Jó egészség.

Ikrek: Szereted van, és most nincs probléma. A partner mindenben tetszik. Karrierje növekszik. Fizetje ki a számlákat időben. Egészségügyi stabil.

Rák: Ajándékot kap partnerétől. Nyugodt vagy a szerelmi élet előtt. Ha fejlődni akar, akkor maximálisan elkötelezett kell a munkája iránt. Jó egészség.

Leo: Túl sok kötelezettségvállalásból együtt élvezhetne egy kis vakációt. A partneri támogatás sokat jelent neked. Kollégák sokat segítenek neked a munkában, és ez sokat jelent neked. Jó egészség

Szűz: Amikor a legkevésbé számít rá, megjelenik egy olyan személy, akit azonnal tetszeni fog. Ma nem lesz döntés az új munka iránt. Átmeneti fejfájás.

Mérleg: Egy ember világosan megmutatja neked, hogy többet akar, de úgy tűnik, hogy nem veszi észre. Valaki pletykál rólad munkahelyén, de nem figyel oda erre. Minél jobban mozog, annál többet ül.

Skorpió: Előtted egy csodálatos nap a szocializáció szerelmeseinek, így a legtöbbet hozhatja ki tőle. A munka során új felelõsségeket kap a feletteseitõl. Egészségügyi stabil.

Nyilas: Ön stabil szerelmes. A partner azt akarja, hogy több időt töltsön együtt. Egy kis veszekedés az egyik családtaggal. Indítsa el a mentést. Lehetséges torokprobléma.

Bak: Ha nem elégedett a kapcsolattal, ideje változtatni. Egy váratlan hívás nagyon boldoggá fog tenni. Probléma merül fel, ha valakivel munkát rendez. Jó egészség.

Vízöntő: Ha már kapcsolatban állsz egymással, ne nézz minden irányba, mert a partnere neheztel téged. Legyen óvatos, amit a munka elõtt mond. Lehetséges rövidebb út. Az egészség megváltoztatható.

Halak: Gyönyörű és romantikus kirándulás vár rád. A partner azon gondolkodik, hogyan segíthet neked a munkában. A papírmunka problémái. Nem tudsz nagyon jól megbirkózni a kollégákkal. Jó egészség.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét