Napi horoszkóp 2020. augusztus 31

Kos: Meghívást kap egy olyan személy elhagyására, akivel a közelmúltban találkozott. A munka miatt elhanyagolta a családot és a barátokat. Időt kell találnia számukra. Jó egészség.

Bika: Hagyja abba a partnerváltást minden apró dologért, mert ez csak tovább rontja a helyzetet. Néhány munka nem halasztható el, azonnal végezze el őket. Helló, stabil.

Ikrek: Tegyen kellemes estét a partnerével. Élvezze, a partner minden figyelmet odafigyel neked. Kicsi pénzbeli nyeresége lesz. Az üzlet most jó. Az egészség megváltoztatható.

Rák: Sugározzon bárhol, ahol megjelenik, és könnyen meghódítsa. Tetszik valaki, akivel dolgozik. Dicséretet fog kapni a felettesei a munka során. Lehetséges hideg.

Leo: Feleslegesen féltékeny vagy. Pártja hű hozzád, ha kétségei vannak, beszéljen róla nyíltan. Ha munkanélküli, próbáljon online állást keresni. Jó egészség.

Szűz: Ha találkozni akar valakivel, akkor kicsit tovább menned kell. Menjen el egy ideig a barátaival.Kollégái féltékenyek a munkájára és pletykálnak rólad. Jó egészség.

Mérleg: Szerelmes vagy, és ez rád mutat. Hosszú idő után mindenkit megtalálott, aki megfelel neked. A pénzügyi helyzet nem a legjobb, ezért vigyázzon a költségekre. Jó egészség.

Skorpió: A kapcsolata instabil és téveszmékkel tele. Ez nem megoldás bármilyen kapcsolatban maradni. A munkahely megváltoztatására gondol. Lehetséges sinus probléma.

Nyilas: Gyönyörű szerelmes vagy és minden nap egyre jobb. A család támogatása új munkahelyén sokat jelent neked. A nagyobb mozgás sokat jelent neked.

Bak: Az érzéseitek mélyek és melegek, és őszinte vagy partnere iránt. Partnere kellemesen fog lepni. A munkára összpontosítva nagyon sok tennivaló van. Jó egészség.

Vízöntő: Önnek rendezett érzelmi élete van, és a partner választása jó. Reális vagy, amikor a munkahelyi lehetőségeiről szól. Változtassa meg étrendjét, hogy ne legyen problémája az emésztőrendszerrel.

Halak: Egy szép napot romantikus kiránduláson tölthet el partnerével. Ön stabil szerelmes. A munkahelyi problémák átmeneti jellegűek. Ne aggódjon. Jó egészség.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét