Napi horoszkóp 2020. augusztus 30

Kos: Mindent töröljön a régi kapcsolattal, mielőtt továbbmegy az újhoz. Meghívót kapsz egy barátjával, akit hosszú ideje nem látott. Az üzlet jelenleg jó. Jó egészség.

Bika: Örülök a partnerének. Partnere kellemesen fog lepni. Egyes munkák nem tudnak várni, azonnal meg kell csinálni őket. Vegye figyelembe a forgalomban, ha sofőr vagy.

Ikrek: Kínozzák a felesleges kétségek. Ne hallgasson különféle történeteket, hanem nyíltan beszéljen partnerével. Dicséretet kap a munkájáért a munkájáért. Jó egészség.

Rák: A környezetedben egy ember szeret téged. Lehetséges rövidebb üzleti út. Legyen óvatos, akivel elkezdi dolgozni. Vigyázzon az egészségére, immunitása csökken.

Leo: Csodálatos napot tölt partnerének társaságában. Szerelmes vagy, és ez megmutatkozik benned. A családi munkahelyi támogatás sokat jelent neked. A húgyúti rendszer érzékeny.

Szűz: Ha nem áll kapcsolatban egymással, akkor tegye meg az első lépést, mert a kedvelt személy elvárja tőled. Kollégák segítenek a munkában, és ez sokat jelent neked. Jó egészség.

Mérleg: Több időt töltsön el partnerével, ne csak gondoljon a munkára. Összehangolja az üzleti és a magánvállalási elkötelezettségeket, hogy több idő legyen. Lehetséges nyereség. Jó egészség.

Skorpió: Jobb kommunikáció van a partnerével. Kényeztesse érzelmeit és élvezze. A munkahelyi kis félreértés gyorsan megoldja Önt. Lehetséges sinus probléma.

Nyilas: Mutasson jobb megértést, amikor látja, hogy partnerével probléma merül fel. Lepje meg partnerét egy kis ajándékkal. Jelenleg minden jól működik. Az egészség megváltoztatható.

Bak: Tegyen kellemes estét partnerével és barátaival. Lehetséges rövidebb út. Legyen óvatos, kivel beszél az üzleti terveiről. Jó egészség.

Vízöntő: A partner tudja, mikor van rossz hangulata, ezért megpróbál felvidítani. Fogadja el azt, amit a partnere mond. Munkahelyen olyan szabályokat vezetnek be, amelyek nem felelnek meg neked. Jó egészség.

Halak: A szerelemben minden szebb az Ön számára, élvezze a partnerével való kiment. Pénzügyi helyzete nem nagy, ezért csökkentenie kell a kiadásokat. Minél jobban mozogsz, annál előbb ülsz.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét