Napi horoszkóp 2020. augusztus 29

Kos: Egyre erőszakosabban reagál az érzelmi eseményekre, és kevesebb türelmet szenved partnere iránt. Nincs elég ideje arra, hogy annyi munkát szenteljen, amennyit csak akar. Jó egészség.

Bika: Egy szép, gyengédséggel teli nap vár rád. Most sokkal jobb vagy mind a partnered, mind önmaga számára. Próbáljon a lehető legjobban dolgozni, és kevesebbel foglalkozzon másokkal. Súlyemelést szenved.

Ikrek: Veled valaki felveszi Önnel a kapcsolatot, akire gyakran gondol. Élvezi a környezet figyelmét. Ne erőltesse véleményét munkahelyén, mert nem mindig van igaza. Aludj még egy kicsit, fáradt vagy.

Rák: A partnere azt akarja, hogy több időt találjon neki. Próbálj alkalmazkodni a partneréhez. Sok dicséretet fog kapni felettesei munkájáért. Kisebb kiadások. Egészségügyi stabil.

Leo: Kényeztesse érzéseit és gondolkodjon kevésbé. Ha úton vagy, érdekes nap áll előttünk. Pénzügyi szempontból instabil, és lesznek olyan kiadások, amelyeket Ön nem tervezett. Jó egészség.

Szűz: Ne gondoljon az elfoglalt emberekre, ők nem a megfelelő választás az Ön számára. Az új vállalkozás sikeréhez jó hirdetésre van szüksége. Csökkentse a kopást. Az egészség most jobb.

Mérleg: Nagyon válogatós vagy a partner kiválasztásakor, mert mindenkiben hibát talál. Ha állami intézményben dolgozik, lehetséges az előléptetés. Kisebb nyereség. Jó egészség.

Skorpió: Tetszik valaki, akivel dolgozik. Hívj meg olyan barátokat, akiket hosszú ideje nem láttál, hogy menjenek együtt. Végezzen időben munkát, és ne késleltesse. Érzékeny torok.

Nyilas: Egy szép találkozó vár rád, és ez egy nagyszerű nap a szerelemhez és a kikapcsolódáshoz. Az utóbbi időben elhanyagolta a családját, mert csak dolgozik. Szervezz egy kicsit jobban. Jó egészség.

Bak: Élvezed, hogy a figyelem középpontjában állsz. Szép estét fog eltölteni egy kedves társaságban. Vigyázzon a dokumentációra és a pénzre. Lehetséges veszteség. Átmeneti fejfájás.

Vízöntő: Féltékeny vagy a partnerére, ok nélkül, és kissé eltúlzol. Nem vagy érzelmileg stabil. Még mindig jó periódusa van a munka és a pénzügyek területén. Mozogjon többet, és járjon.

Halak: Hagyja rosszindulatúan a partnere átadni neki, és fordítson nagyobb figyelmet rá. A munkahelyi kollégák sokat jelentenek számodra, így mindent időben befejezhet. Legyen óvatos a forgalomban.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét