Napi horoszkóp 2020. augusztus 28

Kos: Készüljön fel szórakozásra és új ismerősre. Azoknak, akik vázában vannak, nagyon szép napja van. Ne tegye ki magát túl sokat munka közben. Vita lehetséges. Lehetséges hideg.

Bika: Elfelejti partnerének erényeit. Partnered eléggé örül téged. Még akkor is kitartónak kell lennie a munkájában, ha a dolgok nem mennek simán. Vigyázzon a lehetséges gyomorproblémákra.

Ikrek: Itt az ideje, hogy elkezdjük a hibáktól tanulni, és ne hagyjuk megismételni ezeket a kapcsolatokat. Örül az üzleti sikernek és a magasabb jövedelemnek. Jó egészség.

Rák: Ön folyamatosan feltalálja a veszekedés okait. A partner hosszú ideig nem tolerálja ezt, ezért vigyázzon, ha törődik a kapcsolat. A munka teljesít téged, és magabiztos benne. Az egészség megváltoztatható.

Leo: Minél stabilabban szerelmes vagyok, a szenvedélyek megnyugodtak. Túl sok felelősséget vállalt, és még nem áll készen. Lehetséges nyereség. Torokproblémák.

Szűz: Az utóbbi időben egyre inkább gondolkodtál azon, aki elfoglalt. A csillagok az ön javára vannak, minden olyan, amilyennek lennie kell. Ne végezzen olyan munkát, amelynél nincs meg a szükséges ismerete. Érzékeny egészség.

Mérleg: Valaki munka közben játszik az érzelmeivel. A partner nem érzi jól magát, ezért legyen óvatos. Kell egy kis megbeszélés kollégáival. Kínozza a pénzhiány. Egészségügyi stabil.

Skorpió: Partnered érzelmileg teljesen megnyílik neked. A kapcsolatod napról napra jobb lesz. Nem értékelte jól a potenciális üzleti partnereket. A családod támogatja mindazt, amit csinál. Jó egészség.

Nyilas: Te együtt készülsz egy ünnepségen. A partnerhez való kötődés túl hangsúlyozott. Több munka és jobb jövedelem vár rád. Nagyszerű nap a pénzügyek számára. Egészségügyi stabil.

Bak: További kezdeményezés vár rád a partnertől. Tudassa partnerével, hogy érdekli a kapcsolata. Biztonságos munkára van szüksége. Jelenleg nem áll készen a kísérletre. Átmeneti fejfájás.

Vízöntő: Szép hír valakiről. Meghívót kapsz távozásra. A munka során vigyázzon, hogy ne hozzon elő sietett kijelentéseket. Közelgő nyereség Jó egészség.

Halak: Az a személy, aki sokat szeretett, visszatér hozzád. Rövidebb utazás lehetséges. A munkahelyen ez nem rózsás helyzet, egy kicsit keményebben kell dolgoznia. Vigyázz a forgalomra Az egészség megváltoztatható.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét