Napi horoszkóp 2020. augusztus 26

Kos: Manapság feltételeket teremtünk ahhoz, hogy valami igazán szokatlanul szép történjen veled a szeretet területén. További jövedelemforrást kell keresnie. Az egészsége megváltoztatható.

Bika: Szerencsétlen a szerelemben. Gondolj csak arra, hogy megtalálta a kívánt embert, rájössz, hogy nem így van. Lehet, hogy a probléma benned van. Túl sokat kérdezel. Hangulat.

Ikrek: A család egyik tagjának orvosi ellátásra van szüksége. Dedikáld magad maximálisan ennek a helyzetnek. Sok dolgot elindítottál, és egy kicsit befejezted. Az egészség jó.

Rák: Egy olyan személynek, aki nemrég érkezett a környéken, van néhány terve veled. Ne panaszkodj. Valami nem tervezett fog történni a munkahelyen. Aritmiás problémái vannak.

Leo: Jól gondolkodtak. A partner nagyon érzékeny, ha különféle pletykákról szól. Próbálj meg kifogást találni. A munka eredménye soha nem derült fényre. Arcüreggyulladás.

Szűz: Ha beleszeret, akkor minden irányba jön. Ez azonban nem tart sokáig veled. Egy esélyt kap egy komoly munka elvégzésére, amelyet nem szabad kihagyni. Hasmenés.

Mérleg: Az a nap, amelyet új ismerősök számára hoztak létre éjfél után született emberek számára. Egy befolyásos ember segíteni akar neked. Ellenőrizze a pajzsmirigy működését.

Skorpió: Jó külföldi hírek várnak rád. lehet valamilyen kisebb öröklés vagy hasonló. Végezzen valamilyen rendet az üzleti kötelezettségvállalásaiban. Kiváló immunitása van.

Nyilas: Nyilvánvaló, hogy a kapcsolata komoly válságba került. Ön dönti el, hogy hajlandó-e kompromisszumot kötni vagy sem. Óvakodj a gyanús munkától. Látogasson el urológusra.

Bak: Nem vagy igazán lelkesedve a szerelmi térség fejleményeiről. Valószínűleg túl sokat vártak erről a kapcsolatról. A nehéz pénzügyi helyzet mindig stresszes helyzeteket hoz.

Vízöntő: Vastag véget vetött egy felesleges beszélgetésnek. Koncentrálj a felettese újonnan létrehozott igényeire. az idő fogja megmondani. Emelkedett a vérnyomás.

Halak: Egyértelmű célja van előtted, akkor miért nem működik annak elérésén? A mai nap a szerelmi bánat és a apró érvelés napja. Vesefájdalom. Lehetséges homok.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét