Napi horoszkóp 2020. augusztus 24

Kos: Előfordulhat, hogy a szerelem egy nagyon szokatlan helyzetből származik. Vigyázzon arra, hogy valaki ne rontja el a boldogságát. A pénzügyi helyzet meglehetősen stabilizálódott. Idővel kijavította a hibákat. Egészségügyi stabil.

Bika: Az a személy, aki törődik, többet érdemel. Adj neki még egy kis időt. Kérd meg, hogy menjen ki és töltsön el egy csodálatos napot együtt. Kerülje a kollégákkal való konfliktusokat. Lehetséges nyereség. Jó egészség.

Ikrek: A partner hű, ne terhelje önmaga feleslegesen. Beszéljen nyíltan arról, ami zavar téged, hogy minden szépen megoldja. Ne zavarja a munkát, csak lassan, minden időben véget ér. Lehetséges hideg.

Rák: Örülök, hogy kimegy és szeretkezni kezd partnerével. A családja panaszkodik neked, mert kevés időt tölt otthon. Kellemes meglepetés lesz a munka során. Kollégák féltékenyek rád. Jó egészség.

Oroszlán: A partner nagyobb figyelmet fordít rád, mint korábban. Ön édesítette egymás vágyait és elvárásait. A munka teljesít téged, magabiztosabb a képességeiben. Pénznyereség. Kicsit tovább mozog, túl sok időt tölt ülve.

Szűz: Mielőtt új kapcsolatba lépne, tisztázzon a régivel. A barátok meghívják Önt, hogy menjen ki együtt. Egy családtagot elhanyagolt, tehát ki kell javítania. Nagyon kedvező nap valami elindításához, amelyet már régóta elhalasztottál.

Mérleg: Egyre jobban kommunikálsz a partnereddel, így a kapcsolatok napról napra javulnak. Munka közben próbálkozzon befejezni a tervezett időben. Az utóbbi időben elhanyagoltad a barátait. Jó egészség.

Skorpió: Egy barátja miatt gyakran veszekedsz a partnerével. A hangulata miatt a szerelemben rezgés van. Ma egyáltalán nem érdekli a munka. Lehetséges fejfájás. Több pihenjen.

Nyilas: Csodálatosan érzi magát partnere társaságában, és megpróbálja ezt a jövőben is megtartani. Konzultáljon szeretteivel a jövőbeli üzleti lépésekről. Töltsön el egy kicsit több időt a kikapcsolódáshoz.

Bak: Ön abban a szakaszban van, amikor könnyen beleszeret, és gyorsan elveszíti érdeklődését, e tekintetben meg kell változtatnia valamit. Jobban szerveződjön a munkahelyén, vagy hagyja, hogy mások is megtegyék. Érzékeny egészség.

Vízöntő: Lehetséges találkozó egy nagyon érdekes személlyel, aki érdekli Önt: A kapcsolatokkal rendelkezőknek jelenleg nincs probléma. Csillapítsa idegességét és koncentráljon a munkára. A torok érzékeny.

Halak: Egy kis veszekedés egy partnerrel, de ne aggódjon, hogy átmeneti. Vigyázzon a szavaira, amelyek bánthatják a partnert. Támogatja a kollégákat egy közös üzleti projektben. Jó egészség.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét