Napi horoszkóp 2020. augusztus 23

Kos: Próbáld meg frissíteni a kapcsolatot rövidebb utazással, ez sokkal szebb lesz neked. Ne gondolja a munkaváltást, amíg nem biztos abban, hogy jobbat talált. Jó egészség.

Bika: Nyissa meg nyíltan vágyait és elvárásait partnerével. Üzleti céljainak összhangban kell lenniük a jelenlegi helyzettel. Mozogjon többet, üljön sokat.

Ikrek: Lazítson és élvezze többet partnerével. Partnere egy apró ajándékkal lep meg. Oldjon meg néhány apró dolgot, amelyek problémává teszik a munkahelyeket. Jó egészség.

Rák: Több időt kell találnia a szerelemre, ne csak dolgozzon, és gondoljon a munkára. Most a pénzügyi helyzete jobb, így pihenhet. Az egészség megváltoztatható.

Leo: A kapcsolatokban egyre jobb, az optimizmus visszatér hozzád. Még több időt szeretne tölteni a partnerével. Fáradt vagy a munka közben, de még nem ideje pihenni. Még egy kis alvás

Szűz: A kapcsolata gyönyörű és szenvedélyes, de gyakran vannak féltékenységek: manapság túl sok kötelezettség merül fel a munka során, de sikerül befejeznie őket. Jó egészség.

Mérleg: Egy szép napot romantikus kiránduláson tölt majd együtt partnerével. Van néhány állásajánlata. Lehetséges rövidebb út. Töltsön több időt családjával. Az egészség jó.

Skorpió: Ha kapcsolatban állsz, ne nézz minden irányba, mert a partnered elkezdesz téged váltani. Olyan munkát végez, amely nem illik hozzád, de most nincs választása. Jó egészség.

Nyilas: A kapcsolatok minden nap javulnak, már nem vagy érzelmi görcsben. Pihenj és élvezd. Többet kell a munkára összpontosítania. A gyomrod érzékeny.

Bak: Van némi kétsége, tehát nyíltan beszélnie kell partnerével erről. Elégedett üzleti sikerével. Egészségügyi stabil.

Vízöntő: Fordítson egy kicsit több figyelmet partnerére, amikor látja, hogy rossz hangulata van. Összehangolja az üzleti kötelezettségvállalásokat, hogy több idő legyen. Jó egészség.

Halak: Ha minden apró dologra cserél partnereket, távol fog tőle tőled. Nem minden lehet ideális. Kollégák segítenek a munkában, és ez sokat jelent neked. Az egészség jó.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét