Napi horoszkóp 2020. augusztus 22

Kos: Egy új kapcsolat teljesen megváltoztatott téged jobbra. Élvezi a partnerek társaságát. Néhány munkát nem lehet elhalasztani, azonnal el kell végeznie őket. Átmeneti fejfájás.

Bika: Partnered egy apró ajándékkal lep meg. Tegyen kellemes estét a partnerével. Ha munkát keres, akkor kap néhány új ajánlatot. Fizetje ki a számlákat időben. Jó egészség.

Ikrek: Önnek kétségei merültek fel partnere hűségével kapcsolatban. Beszéljen nyíltan róla. Ideges vagy a felesleges munka miatt, most minden rendben van.

Rák: Bárhová megjelenik is, minden figyelmet felhív, ha nem akar magányos lenni, akkor meg kell tennie az első lépést. A pénzügyek terén jobban kell megítélnie. Lehetséges költségek. Jó egészség.

Oroszlán: A partnered mindent tetszik, és nem tűnik elég elégedettnek. Egy barátom felhívja Önt, ha hosszú ideje nem látta. Legyen egy kicsit elkötelezettebb a munkára, ha előre akar lépni. Jó egészség.

Szűz: Lehetséges új ismerkedés rövid üzleti úton. Szünetre van szüksége számos üzleti és magánvállalkozási kötelezettség alól. Karrierje növekszik. Még egy kis alvás

Mérleg: Ha néhány nap alatt egyedül vagy, akkor lehetséges, hogy új kapcsolatba lép. A munka során nézd meg, mi a legjobban az ön számára, és javítsd a kollégáidat. Immunitása lecsökkent, vigyázzon az egészségére.

Skorpió: Fordítson nagyobb figyelmet az új kapcsolatra, ne gondoljon tovább a múltbeli kapcsolatra. A családja támogatása sokat jelent neked az új vállalkozásban, amelyet elkezdett. Ha óvatosan jár a forgalomban.

Nyilas: Veled a szerelem virágzik, tele van érzelmekkel és élvezi a partnerével töltött időt. A kollégák féltékenyek a munkájára, így pletykálnak rólad. Átmeneti fejfájás.

Bak: A kapcsolatok elején felmerült problémák megoldódtak, így pihenhet és élvezheti. Egy kis veszekedés az egyik családtaggal. A munka jó egyelőre. Vigyázzon az étrendre.

Vízöntő: Ha már kapcsolatban állsz egymással, ne nézz minden irányba, mert a partnere neheztel téged. Dolgozatát dicséretet fogják kapni a munka felettesei. Változtassa meg étrendjét, és jobb lesz.

Halak: Gyönyörű este érzelmekkel és gyengédséggel tele. Töltsön több időt partnerével. Ha munkát keres, próbáljon megtalálni valamit az interneten. Egészségügyi stabil.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét