Napi horoszkóp 2020. augusztus 21

Kos: Jó lenne újra átgondolni ma fellépéseit. Ha ugyanaz a helyzet folyamatosan megismétlődik, akkor mond valamit. Végezzen következtetést. Feszült és intolerancia.

Bika: A tavaszi szerelem többnyire rövid, ám erős érzelmekkel töltött. Tartsd észben. Nehéz lesz az Ön által elfogadott munka. Az emésztőrendszer problémái.

Ikrek: Semmilyen módon nem tehetjük meg ezt a döntő lépést azért, hogy szokatlanul közelebb kerüljünk ahhoz a személyhez, akinek törődsz. Ma kedves helyzeted van erre. Látogasson el a fogorvoshoz.

Rák: Ma engedi, hogy a fantáziád elvaduljon. A képzelet egy része egy lépéssel távol lesz a megvalósulástól délután. Egy kolléga folyamatosan kísért téged. Egészségi állapota egyelőre stabil.

Leo: Fejfájdalommal ébredtél fel, és ezért egész nap fejjel lefelé fordulsz. Egy üzenet, amely el fog érni, kissé javítja mentális állapotát. Fejfájás.

Szűz: Gyűjtsd össze az összes pozitív energiádat és toleranciádat, és próbálj ellenállni a ma előttünk álló súlyos kísértéseknek. Van egy partner támogatása. Allergiás reakció.

Mérleg: Az a személy, aki nemrég költözött az utcájába, felhív majd és javasolja, hogy jobban megismerjék egymást. Ez nem olyan rossz, ha egyelőre így marad. Vérnyomása változó.

Skorpió: Egy kis feledékenység sok problémát okoz neked a munkahelyen. Légy erős és pótold el az elveszített időt nagy erőfeszítésekkel. Egy homályos szem követ téged. Megfázás.

Nyilas: Kicsit átkonvertálta azt a pozíciót, amelyben jelenleg van. A kezdéshez állítson be kicsi, de elérhető célokat. Gyomorfájdalom.

Bak: Egy nem ellenőrzött információ, amely valahogy eljutott téged, problémákat okoz. A partner úgy érzi, hogy valami nincs rendben. Mondjon neki mindent őszintén. Az egészséged jó.

Vízöntő: Ön egy nagyon kellemetlen eseményen vesz részt, amely sok mindent megtisztít a fejedben. Próbáld megérteni a partnered szavait. Több mozgás a természetben.

Halak: Ma azt tervezte, hogy az estét néhány apró dolog vásárlásával tölti, amelyek sokat jelentenek számodra. Vegye figyelembe a dokumentumokat, azok esetleges elvesztését. Egészséges táplálkozás.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét