Napi horoszkóp 2020. augusztus 20

Kos: könnyebb lesz partnert találni, ha gyakrabban megy ki. Egy barátom felhívja Önt, ha hosszú ideje nem látta. Olyan munkát szeretne, amely több szabadidőt biztosít Önnek. Jó egészség.

Bika: Ha nem áll kapcsolatban egymással, fogadja el a számodra kínált lehetőséget. Harcolj a munkahelyéért, ne hagyd, hogy egy kis kritika rázza meg. Az egészség megváltoztatható.

Ikrek: Ön már inkább hinni a szerelemben. Végre rájöttél, hogy nem minden lehet ideális. Az üzlet jelenleg jó, ne aggódjon. Jó egészség.

Rák: Monotonitást érez egy kapcsolatban, de te vagy a hibás. Próbálja meg frissíteni a rutinját. Ha sok emberrel dolgozik, rugalmasabbnak kell lennie. Jó egészség.

Leo: Lehetőséget kapsz a letelepedésre, de félsz a változástól. Nincs elég türelme, ezért feleslegesen vállalja az üzleti kockázatokat. Lehetséges átmeneti fejfájás.

Szűz: Mutasson egy kicsit több megértést egy kapcsolatban, nem elég a szenvedély. Van néhány állásajánlata. Fogadja el azt, ami a legmegfelelőbb. Jó egészség.

Mérleg: Ön jelenleg szerelmes, és jó időt tölt a partnerével. Menj egy ideig barátokkal. Tervezze meg a lehető legjobb üzleti taktikát. Egészségügyi stabil.

Skorpió: Ne gondoljon az egykori szerelmekre, lazítson és élvezze az új kapcsolatát. Koncentrálj a munkára, mert nincs időd mindent időben megtenni. Jó egészség.

Nyilas: Kellemes napot tölt el a partnerével. A család támogatja Önt az új munkahelyén. Ha óvatosan jár a forgalomban. Az egészség megváltoztatható.

Bak: Előfordulhat, hogy kisebb félreértések vannak a partnerével, de gyorsan megoldja azokat. Az alacsony jövedelem miatt nem motivál a munkahelyére. Lehetséges rövidebb üzleti út. Jó egészség.

Vízöntő: Érzelmileg teljesülsz. Minden úgy fog történni, ahogy kívánta. Kemény munka vár rád, de sikeresen meg fogja csinálni. A sinusok érzékenyek.

Halak: Hozza ki a legtöbbet a pillanataiból a partnerével. A munkahelyi helyzet nem jó, de az idegesség nem fog segíteni. Átmeneti idegesség és feszültség.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét