Napi horoszkóp 2020. augusztus 15

Kos: Ne hibáztassa partnerét minden apró dologért, mert az elvisz tőled. A kollégák féltékenyek a munkájára, így pletykálnak rólad. Lehetséges nyereség. Jó egészség.

Bika: Az utazás során nagyon érdekes személlyel találkozik, aki érdekli Önt. Ne késleltesse, hanem fejezze be őket időben, hogy ne rakódjanak össze. Mozgás tovább.

Ikrek: Ha egyedül vagy magányos, fogadjon el egy meghívást, hogy hagyjon ki egy embert a környezetéből. Jó kollégáid vannak, akik sokat segítnek munkájában. Változtassa meg a rossz szokásokat.

Rák: Hagyja, hogy a partner átadja, amikor ideges a probléma miatt. Egy kis veszekedés az egyik családtaggal. Ez gyorsan meg fogja oldani a pénzügyi problémáját, és jobban fog munkát végezni. Jó egészség.

Leo: Egy szép estét eltöltesz partnere és barátai mellett. Pihenj és élvezd. Lehet, hogy váratlanul több pénzt fog keresni. Fordítson nagyobb figyelmet az egészségre.

Szűz: Az első kudarcnak nem kellene ráznia, hamarosan jobb lesz a szeretet síkján. Megpróbál arra gondolni, hogy mit csinál, és nem más dolgokra. Pénznyereség. Jó egészség.

Mérleg: Nem a végén fejezte be szerelmi történetét. Hosszú beszélgetések lesznek a partnereddel. Ma nehéz lesz nyomás alatt dolgozni, és nem fogja könnyen elviselni a kritikát. Egészség jobb.

Skorpió: Még nem gondolsz egy új szerelemre. Arra készülsz, hogy őrült időt töltsön el barátaival. Ez a megfelelő idő, hogy kipróbálhassa magát valamilyen új vállalkozásban. A pénzügyi helyzet kissé jobb. Jó egészség.

Nyilas: Fordítson nagyobb figyelmet és időt partnerére, ne csak gondoljon a munkára és a jövedelemre. A pénzügyi helyzet javul, de ne pazarold rá. Lehetséges rövidebb út. Jó egészség.

Bak: Egy szép időszak érzelmi szinten kezdődik, és talán egy komoly kapcsolathoz is. Legyen elégedett az eddigi eredményeivel. Nagyszerű együttműködés másokkal. Lehetséges ízületi fájdalmak.

Vízöntő: Egyre inkább azon gondolkodik, hogy együtt élsz partnerével. Ön érzelmileg teljes és boldog. Egy kedvező nap üzleti útra. Mozgás tovább.

Halak: Varázslatos esti romantika és érzelmek tele várnak rád. Lepje meg partnerét egy kis ajándékkal. Egyes munkák nem tudnak várni, hogy azonnal befejezzék őket. Ellenőrizze a vérnyomását.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét