Napi horoszkóp 2020. augusztus 10

Kos: Ma este nagy meglepetés vár rád, ami kellemes lehet, ha helyesen teljesítesz. Ön nagyon fáradt, és nem tud várni a hétvégére és egy kis szünetre. Ízületi probléma.

Bika: Féltelen viccet tettél, és a partnered egyáltalán nem fogadta el ezt viccként. Most nézd meg, hogyan lehet kijönni belőle. Megszünteti a rutin feladatokat. Emelkedett hőmérséklet.

Ikrek: Nem érzed magad a legjobban, és ez tükröződik a társadalmi és az érzelmi élet minden területén. Heves vita vár rád munkahelyén. Magas vérnyomás.

Rák: A szeretett ember ma maximális figyelmet és tiszteletet vár el tőled, mivel nehéz állapotban van. Egy kolléga megbecsülte a főnök felé. Bölcsen csendben maradj. Allergiás reakció.

Leo: Csodálatos szerelem napja mindenkinek, aki ebben a jelben született. Az éjszaka reménykedni fog szenvedélytől. Munkahelyén rossz átalakítási ajánlat vár rád, elutasítása kötelező. Az egészséged jó.

Szűz: Az érzelmek működtek neked, és akkor nagyon jó lenni a társaságában. A partner tudni fogja, hogyan kell értékelni. Felesleges kötelezettségekkel terheltad magad. Jó immunitása van.

Mérleg: Elegendő időt szentel a partnerének, mert vágyakozik a csendben töltött gyönyörű pillanatokra. A nehéz pénzügyi helyzet hozzájárul ahhoz, hogy nagyon ideges és zavart vagy.

Skorpió: Megbotlott egy rossz ember történetén, és nagy fájdalmat okozott a partnerének. Vannak, akiknek hallgatniuk kell a szívet, nem pedig a bolondokat. Jobb munkát keres, mert ez nem felel meg Önnek. Fejfájás.

Nyilas: Nem kell kételkednie a szeretett ember őszinteségében. Eddig minden jól működött. Nincs súlyos munkája, és ez megterhel. Vigyázat a forgalomban.

Bak: Vigyázzon, kivel beszélsz szerelmi életedről. Ezúttal jól sikerült. Klánok alakulnak ki a munka során, és ez nagyon zavar. Lehet, hogy csökkenteni kell az alkoholt.

Vízöntő: Számodra jellemző, hogy amint üzleti problémái merülnek fel, mindent a partneréért hibáztatja. Ott kell komolyan kijavítanod magad. Légzőrendszeri vírusos fertőzés.

Halak: Ön egy meglepetést készít szeretteinek, amelyet nem fogad el úgy, ahogy akartál. Elvesztette a formáját, és a munkája nem a legjobb. A szédülés ma súlyos.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét