Astro INDEX

MUSLIMANSKA MAGIJA: Sihir – najstrašnije muke ili oboljenje?! Njezina snaga ne može se opisati !!!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Postoje neke neobjašnjive pojave, nedovoljno istražene sa znanstvenog aspekta. Baš zbog tog fenomena, znanost ne priznaje njeno postojanje i pripisuje je medicinskom problemu. Ipak, neosporno je da postoje sile koje se ne mogu objasniti. Sihir, kao jedan oblik crne magije, je zastupljen mahom u islamskoj zajednici.

Kažu oni koji su osjetili na sebi učinak ove veoma jake sile, da joj je se vrlo teško oduprijeti. Obuzima dušu i tijelo i djeluje tako što ” šejtan obuzima cijelo biće ” i tako njime upravlja, nanoseći mu nezamisliva zla i nesreće koje su mu namijenjene od strane osobe koja je sihir postavila (sihirbaz).

Osim vračarama koje se time bave, žrtve traže pomoć hodža da se oslobode ovog zla.

Sihir se postavlja tako sto se od onoga kome je namijenjeno uzima bilo koji osobni predmet ili vlas kose, nokti, pa čak i znoj ili druge izlučevine. Ako ništa od toga nije dostupno, dovoljno je ime prezime i datum rođenja, kao i ime majke.

Sihir se postavlja unutar kuće, ili na samom prilazu. Namjena može biti da razdvoji supružnike, obitelj, prijatelje ili donijeti bilo koji drugi vid boli i patnje, pa i fizički.

Sihirbaz na papiru napiše ime osobe kojoj se pravi sihir, ime njegove majke i ime jednog od džina (šejtana). Te podatke piše slovima ili raziciti brojevima te napiše što će učiniti taj džin čije ime je naveo uz ime bolesnika i njegove majke. Zatim zadužuje džina čije je ime napisano na papiru izvršiti i obavi zadatak onako kako je napisano na papiru. Zatim osoba koja je došla da se taj sihir napravi, odnese papir te isti stavi u sok, kavu, čaj.

Sa druge strane, ljuske od jajeta i crveni konac koji su izbajani postavljaju se žrtvi u njenoj blizini, imaju isti učinak.

Postoje međutim i neki vidovi zaštite od sihira:

-Tko pojede 7 medinskih datulja natašte, ova magija ne može biti djelotvorna.

-Zatim, voda nosi sve, pa i sihir, svaki sumnjiv predmet treba zapaliti i pepeo baciti u rijeku.

– ” La ilahe illallahu vahdehu la serike leh, lehul mulku ve lehul hamdu ve huve ala kulli sejin kadir. ” – Tko izgovori ove riječi, vjeruje se da je pod zaštitom od sihira.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.