MUNKAÁLLOMÁSOKON FOGYASZTÁS: Horoszkóp feltárja aki álommunkád

Minden állatöv jel rendelkezik speciális hajlamok, amelyek a leginkább képesek kifejezni a bizonyos szakmákban.

Az elvégzett munkát, a szerelem végre háromszor hatékonyabb.

Kos

Ez az energetikai jele kompetencia minden munkában, a kreativitást igényel, a bátorság, a kockázat és a cselekvés. Szeret egyedül dolgozni, nem tűri a korlátozást és a hatóság. Foglalkozások, hogy megfeleljen neki, mint egy sportoló, katona, tiszt, menedzser, kutató, villamosmérnök, jogász, tanár.

bika

Gyakorlati lassú és óvatos, de nem az üzleti nem szereti a kockázatot. Karrier épít lassan és nagy erőfeszítés. Állás, hogy ígéretet gyors nyereség elsősorban közömbös és inkább választja a régi, biztonságos és már bevált módszerek az üzleti életben. Rendelkeznek tehetsége a művészet és az üzleti. Meg kell figyelnie kell, és nyitott a modern trendeket. Foglalkozások, hogy megfeleljen neki a bankár, építész, színész, zenész, könyvelő, farmer, divattervező.

Ikrek

Pályájuk nagyon változó, valamint magukat. Sokkal kezdeni egy kicsit teljesebb legyen, így a számos hullámvölgyön. Ez a szellemi képességgel tökéletes munkahely, ahol lehet használni a mentális és fizikai mozgékonyság, betekintést, ékesszólás és a találékonyság. A legboldogabb, ha tudnak dolgozni több munkát ugyanabban az időben, mert a monotónia megöli. Foglalkozások alkalmas ikertornyok újságíró, titkár, fotós, ügyvéd, kereskedő, postás, kiadó, karikaturista, a vezető, politikus.

Rák

Bár a többség képviselőinek ez a jel érzékeny és befolyásolható, amikor a pénz vagy az üzleti képesek és praktikus. Úgy, mint a biztonság, így nem nehéz végrehajtani monoton feladatokat, ha azok további anyagi előnyöket. Bár az otthon és a család az első és a karrier második helyen, ha van némi tehetség, könnyen elérjük a tetején. Foglalkozások, hogy azok megfelelnek a közgazdász, nővér, tengerész, író, tanár, kereskedő, gyógypedagógus, egyéni vállalkozó.

Oroszlán

Ez nagy ambíció és kitartó meghatározása. Ez egy kiváló szervező. Nemtetszések háttér munkahelyek, utálom a monoton munka, és hagyjuk a részleteket, hogy mások, mert fárasztó. Leggyakrabban karrierjüket építeni, hogy szeretnék, vagy szívesen. Nem szereti, hogy észrevétlenül, és egy kicsit sznob, de vonzott elitista szakmákban, mint a színész, előadóművész, tanár, igazgató, menedzser, cserkészet, sport kommentátor, sportolót, doktor.

Szűz

Nem így vágyik karrier hogyan kell csinálni a munkát helyesen és időben. Legalább érzékeny a hírnév és a nyilvánosságot minden karakter. Az alap, a tudatos és praktikus. Munkahelyen nem szeretik a túl sok expozíciót. Senki sem olyan maximalista. Foglalkozások, hogy ő szobát, mint egy orvos, bankár, pénztáros, író, órák, nyelvész, kritikus, tanácsadó,

Mérleg

Köztudott, annak képességeit taktikai készség és a diplomácia. Senki sem, mert nem tud olyan ügyesen ki véleményüket, és megvédje és igazolja a saját vagy mások cselekedeteit. A nagy esztéta és etikus, igaz, a forma és a kapcsolat a környezettel.
Ezekhez a csapat munkáját, mert a természet nem döntött. Megfelelő érdeklődés rá, mint egy ügyvéd, bíró, politikus, diplomata, műkritikus, kozmetika.

Skorpió

Korai döntések az érdeke, hogy foglalkozni kell, mert a kis tudja, mit akar.
Munka, valamint minden más, a hozzáférést egy szenvedélyes és elkötelezett. Maximális fizetett munkát, és koncentrálni a munkájuk ellátásához. Vonzza minden, ami titokzatos és nem kielégítő. Ezért ő különösen érdekes felelnek sebész és újságíró.

Nyilas

Ő egy aktív és nyugtalan lélek, azonban nehéz egy helyen maradni. Hangsúlyozta a Nyilas egy nagy sportolók száma, hanem az értelmiség és azok, akik sajátos ideológia befolyásolta a gondolat köztetek. Állás, hogy megfeleljen neki a következők: sportolók, egy utazó ügynök, egy filozófia tanár, pap, nagykövet, foglalkozások, hogy a hazugság.

Bak

Ambiciózus és nagyon korrekt üzleti, lelkiismeretes, szorgalmas, kitartó és mindig arra törekszik, hogy bővítse és tökéletes, és a munkát, és a képességeit.
Érdeklődése a politikus, író, zeneszerző, pszichiáter, építő, építész, régész, geológus, kertész, farmer, szervező, felügyelő.

Vízöntő

Imádja izgalmas munka, egyhangúságát elutasították, és összeomlik minden ambíció.
Leggyakrabban foglalkozik írás, zene, film, és vonzza az érdeklődés a pilóták, idegenvezető, légiutas-kísérő, rendezvényszervezés. Photojournalist ideális érdeklődés Aquarius, mert ez egy keverék, mit szeret, és mit a kormányok, a felvétel és az írás.

hal

Jellemzőjük a nagy érzékenység lépett minden része az élet, és még az üzleti életben. Ezek nagyon érzékenyek a környezeti hatásokra, és a fő hátránya az, hogy nem az ellenállás és a harci szellem. A legjobb érzés, amikor a munka nagy csoportok és közösségek, néha szinte elveszett a tömegben körülöttük. A velük kapcsolatos minden foglalkozás nagy egészségügyi, szociális és művészeti intézmények, mint például a szociális munkás, ápoló, tanár, pedagógus, börtönőrként, színész, énekes, festő.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét