Mjesec u Raku-Intenzivne su promjene raspoloženja …..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Mjesec je u znaku Raka u svom sjedištu te može izazvati plimu emocija, želju za bavljenjem obiteljskim aktivnostima i osjećajima. Bit ćete ranjiviji nego inače, i učinit će vam se da je vaša ljubavna patnja nešto najvažnije na svijetu. Prevelika doza emocija može uguši glas razuma, ali ne dopustite da vas uznemire trivijalna pitanja, već usmjerite misli na unutarnju duhovnu energiju, koja će vam pomoći da problem riješite što bezbolnije. Mnogi će se žaliti jedni drugima, jer su preosjetljivi i traže nekoga da ih sasluša … U ovim danima mogući su manji probemi s probavom, te disciplinujte prehranu. Opustite se i budite u miru sa sobom, prihvatite trenutne okolnosti i uživajte u svakom trenu.

Dan je nepovoljan za rad s velikim skupinama ljudi, ili bilo kakva javna izlaganja. Brinut ćete o drugima, mada emotivni izljevi mogu biti prepreka za poslovni uspjeh.

Dani Mjeseca u zodijačkom znaku Raka pokreću aktivnosti koje nisu povezane s racionalnim idejama, već primarno s emocijama. Naglašena je fantazija, senzibilitet, potreba za zaštitom i očuvanjem vlastitog integriteta, potreba za podrškom drugih kao i briga za druge. Dok Mjesec tranzitira zodijačkim znakom Raka potrebno je završiti poslove povezane s obitelji i domom ili se prepustiti potpunoj relaksaciji. Intenzivne su promjene raspoloženja.

SKIDANJE CRNE MAGIJE TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SLOVENIJA

1,05 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

MAKEDONIJA

35,4 MKD

MAĐARSKA

300 HUF

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.