Mit gondol, mint egy maga mögött kígyózó: Ezek a jelek soha nem lesz Verni

Legyen óvatos, és mérlegeli, hogy ez az, amit érdemel.

Ez akkor tartsa meg, mint a „csepp víz”. Kapsz minden szeretni fog, csók és ölelkezés. Azt fogja gondolni, hogy az egyetlen, és az ilyen hűség még nem látott. De a lányok nem tartoznak ezek a viccek. Ő egyszerre csalni. A három csillagos jelek mindig óvatos.

PONTOZÓ
Zárható Jupiter, a bolygó a szerencse és a véletlen. Ezért a lövők hajlamosak minden kockázatot, és soha számítani mérlegelni kell, hogy elveszíti vagy nyereség. Fejetlen repülni veszélyes helyzetek és támaszkodni tiszta szerencse és szerencse általában ellenőrizni. Amikor a szándékaik, mennek egy új kaland, és csak ritkán, hogy egy hölgy nem visszatartani őket.

KOS
Rams tele van bizalommal, és ezért úgy vélik, legyőzni minden kockázatot. Látják lehetőség, ahol mások látnak hiba biztonságos, és így a szerelmi kapcsolatokat. Ezzel szemben a lövők, akik gondolkodás nélkül fut be kalandok, Kos fog először üljön le, és gondolom, nehéz mit tud szerezni, és semmi vesztenivalója. Ha az értékelés szerezni – semmi nem akadályozza ugrik az ágyba kívánt hölgyek.

Skorpió
A lista nem lenne teljes anélkül, hogy ez a sötét karaktert. Egy hölgy, aki kapcsolatban van Skorpió soha nem lesz képes, hogy teljesen biztos, hogy partnere hűséges. Scorpio megy minden, vagy semmi, és amikor zatrči házasságon kívüli kaland, és csak ritkán végződik egy közönséges kalandot, de többnyire vízben párhuzamos kapcsolatokat. A házasságtörés nyomja őket a szenvedély a verseny, hanem a tendencia, hogy a kiszolgáltatott fél conceal hódítások.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét