MIT FOREVER emlékezett: megtudja, mi állatövi soha, de soha nem felejti el!

RAM – He nehéz elfelejteni a trauma gyermekkor vagy megaláztatás által tapasztalt azokat, akiket szeret, és akik vakon hittek, és ők csak a sikertelen, vagy balra, hogy az életben küzd, és küzd egyedül. Valaki, akiben bízott (szülők vagy közeli hozzátartozó), enyhén odadobta neki az „élet gyűrű”. Bár Kos sikerült seb független és harcolni a hely a nap alatt, mint egy heg a lelkét lassan gyógyulnak.

BIK – Még ha akart, nem tudja elfelejteni a gőg és szemtelenség kolléga, aki nem volt értelme, nem tisztelik őt, amikor arra a leginkább megérdemelt, elsősorban azért, mert a tudását, a munka és a kitartás. Mivel a szeretet Taurus annyira fontos, mint a karrier, akkor aligha lehet összeegyeztetni a vis maior, romantika külföldön, akivel volt szerelmes, nem tudta elérni, és a Bika remélte, hogy az utazás együtt.

GEMINI – Az egyik legintelligensebb képviselői Zodiac megküzdési mindig és mindenhol, de az ikrek, mert első pillantásra úgy tűnik, mintha semmi sem fáj annyira, hogy semmilyen kellemetlen helyzeteket szeretnék elfelejteni. Azonban azt is megvannak a gyenge pontja – a kreativitás (játék, zene, dal, festés), amely, ha nem hajtják végre, mivel álmodtam, soha sem lesz csak a beteljesületlen vágyak. És ez nehéz elfelejteni.

Rák – Cancer Romantikus akarta felejteni a pillanatban a helyzet vagy a nap, amikor nagyon fiatal volt, lelkes, és amikor először tapasztalt szerelmi csalódás. Lesz majd ez az érzés az életben, és megpróbál majd elhagyja őt a feledésbe, és nehéz lesz. Zaapravo, minden nap egyre nehezebb, mert a rák emlékszik az érzékenység és az álmok, amelyben ő lebegett, majd minden összeomlott. Ha csak tudott, hogy megtudja, miért minden volt, hogy így legyen, de nem úgy, ahogy akart.

LION – Amikor az oroszlán nem tudta elfelejteni a vereség a kedvenc sport (pl. Tenisz), annál könnyebb lett volna, de az emlékek nem hagyják békében. Ha nem tudott válni általában a katonai szolgálat vagy hogy egy csapat vezetője egy fontos állami intézmény (politika, a tudomány), ez a született harcos, nem lehet kielégíteni. Nehéz elfelejteni a hiba vagy az a lehetőség, hogy valami lehet az első, hogy az egyik, aki szervezi a munkát, és megoldani a problémát a közérdeket.

Device – Még ha azt akarja, Szűz nem lehet elfelejteni az első szerelem, de az egész élete, a fejemben visszatér emlékeztetve arra, hogy felejthetetlen érzés. Ő lenne talán egyszerűbb, ha sikerült megoldani érzelmi „ballaszt”, amely rendszeresen nyomást, mert a gondolkodás arról, hogy mi lehetett volna, de nem volt. Vagy mi történne az a személy, akit szeretett, most már neki. Bár a gyakorlati és racionális, Szűz ne felejtsük el, az első ülést, nem az első csók.

Mérlegek – Libra nem felejti el igazságtalanságot vagy megaláztatás, hogy a tapasztalt a munkahelyen, és ez az, amikor valószínűleg nagyon sikeres volt, talán a szakmai zenit vagy legalábbis úgy tűnt, hogy így. És ha ennek vége, és ő ment tovább, mert Mérleg az örök harcos, különösen az igazságtalanság ellen, a vereség keserű ízét, hogy a tapasztalt, és mindig is az, hogy emlékeztesse, hogy nem minden esetben az, aminek látszik, még akkor is, mint az emberek, hogy nem olyan velük átélt .

Skorpió – Skorpió nem felejti el egy pillanatra, amikor a közönség ki van téve bármiféle kritika vagy igazságtalanság, amiért úgy érezte, nagyon kényelmetlen egy nagyobb társadalom, legyen az üzleti vagy személyes élet. Ő nem szeret senkit ugozi az eszméit, a célok, tervek, hogy ő akarta elérni, majd találni valakit, aki merte megkérdőjelezni a magas színvonalú és a rendszer az élet értékeit. Bár ő akarta felejteni, Skorpió, mindenre emlékszik.

Meccsen – egyszer az életben, Nyilas történt, hogy kiderült, hogy naiv, mert a rossz üzleti lépés vagy emelt kedvezőtlen hitel vele, miután sült el. Néha azt akarja, hogy felejtsük el, hogy ez az egész, és néha ez csak a memória minden kellemetlenségért, amelyen keresztül azután, figyelmeztetve, hogy mindig kell, hogy legyen óvatos, és nem bízik senkiben. Mert, ha egy kígyómarás, és a gyíkok félnek.

Bak – ne felejtsük el, hogy valaki, akit szerettél, és úgy döntött, hogy inkább maradjon vele, hogy szerencsét próbáljanak valahol messze, egy másik városban vagy egy másik országban. Ezért Bak egész életében táplálja az emlékek a személy, akit szeretett, emlékszik vissza mindent, ami lehetett volna, de nem volt, futni időnként a saját világában a képzelet és a memória, nem lett volna egyszerűbb. Profil romantikus filmeket, akar írni egy romantikus regény, vagy olvassa el az emlékek a fejemben.

Aquarius – Aquarius nem felejti megaláztatás a szakmai szinten, még akkor is működik, közömbösen, hogy úgy gondolja, hogy egy ilyen dolog még soha nem érintette, nemhogy találatot. Pedig ez csak egy maszk, vagy tudat alatt elnyomják mi Aquarius fájt. Bár a bosszúálló, elsősorban azért, mert a sebesült hiúság, ő szeretne lenni képes elfelejteni valami olyan csúnya, mint egy árulás, bizalmatlanság vagy megalázás, akik hittek.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét