Misztikus hatáskörét minden jel: skorpió olvasni más emberek lelkét, oroszlánok médiumokat!

Twin születik közepes, míg Leo, amikor kimondta az egóját is csoda, hogy az ő pszichikai képességek

Kos
Spirituális világ hozzáférést, valamint minden más – közvetlenül! Őszinte vannak a hitük, de túl sok önbizalma, hogy valahogy elterelni a szellemi fejlődés, valamint fokozza a gőg, írja Lovesensa.
A konkrét lelki tehetség: Prekogníció – csoda, hogy Rams tudni mindent, mielőtt a másik? Most kiderül!

bika
Megy lépésről lépésre a lelki fejlődés. Gondos van, tudja, hogyan kell tartani a különböző mentális támadásokat. Mivel van egy nagyon stabil és a valós, a szellemi munkát, különösen segíti a veleszületett jóság. A különböző szellemi tudományok előnye, hogy megadja neked a te hajlandó tanulni
A konkrét lelki tehetség: Parapszichológia – amikor kézbe egy fizikai tárgy, könnyebben kap minden lelki benyomások a környezetet.

Ikrek
A szeretet a kommunikáció végtelen – akkor egyszerűen nem lehet megállítani megosztás tanácsot másoknak. Azonban a folyamatosan viharos gondolatok akadálya lehet a fejlesztés a lelki ajándék. Nagyon fontos, hogy meg magad korlátozza a kommunikáció másokkal.
A konkrét lelki tehetség: Ön egy született közepes – könnyebb akkor is beszélni a szellemekkel, mint az élő ember.

Rák
Érzékeny és gondos vagy, a félelmek tehet egy blokk a kommunikációban. A könyörületes természet a pozitív oldala a személyiség, akkor elég okos, hogy fel lehet ismerni, ha valaki flörtöl veled.
A konkrét lelki tehetség: Tarot – kivételesen tehetséges, hogy ösztönösen érti képek és szimbólumok.

Oroszlán
Teljes mértékben élvezheti a többiek figyelmét, mint az az érzés, hogy kapsz népszerűsége miatt pszichikai képességek. A vágy, hogy segítsen másoknak válik a világ szellemi, és ha legyőzni az ego, akkor csodát.
A konkrét lelki tehetség: Ön pszichikai, különösen élvezni a kapcsolatot a nagy személyiségek a múlt.

Szűz
Ön nagy potenciállal és erős lelkiség, vagy hiányzik az önbizalom és homályos hozzáállás, hogy akkor downgrade. Módszertani és fegyelmezett, nagyon gyorsan leküzdi az akadályokat és nem húzol értékes ismereteket.
A konkrét lelki tehetség: asztrológia – Nem sok száz részletek, amelyeket nem tud szintetizálni egy összefüggő egység, amely az ember segíthet.

Mérleg
Nehéz elfogadni a szellemi energiát kap, félni, hogy akkor a félreértelmezett. Légy bátor és fogadja el magát, sok dolog, hogy fontolja meg a puszta képzelet valójában a sipiritualna ajtó – megáll tagadni, és hagyja magát.
A konkrét lelki tehetség: Te születtél Tai Chi – vagy bármilyen más mozgó meditáció. A spirituális energiák kapcsolatot könnyedén és kegyelemmel.

Skorpió
Természetes Mystic a forrása a spiritualitás. At erős potenciállal és a csatorna felé spiritualitás, az okkultizmus és a dolgok, amelyek szorosan kapcsolódnak a misztika és az ismeretlen. Ha szeretné, hogy tárja fel a történelem ezt a témát, gyakran a szeretője a lelki világban.
A konkrét lelki tehetség: Telepathy – mindannyian szeretnénk tudni, hogy mit gondolnak mások, és néhány még manipulálni mások gondolatait. Akkor nem mind.

Nyilas
Nem biztos, hogy hiszel a szellemi képességeit, de elfogadja, hogy van még valami túl ovozemaljskogsveta. Hirtelen vagy drámai események az életedben fokozza a szellemi energia, rájössz, hogy sokkal kreatívabbak és kapcsolatban vagytok ezzel energiaválság.
A konkrét lelki tehetség: Astral utazás – akkor tényleg nem megy, ahol akar, és nem is hagyja el a kényelmes szék vagy ágy.

Bak
Lelki világ nagyon komolyan, és irritálják akkor az emberek, akik nem osztják a véleményét. Hagyományőrzők a szívében, akkor vonzza a régi rituális lelki kapcsolattal, miközben új neked a gyanú és az elutasítás.
A konkrét lelki tehetség: Tehetséges, hogy értelmezze a rúnák – akkor értelmezheti őket egyedülálló módon.

Vízöntő
Tudod, hogy van valami ezen a világon túl – akkor nem biztos, hogy pontosan mi. Keresek egy racionális, tudományos válasz a lelki jelenségek, de különösen izgatott, amikor nem talál. Az élet számos területén a funkció csak az idő, a szellemi csatorna más szervezetek.
A konkrét lelki tehetség: Ön egy lelki csatorna egyéb szervezetek – minden tőlük telhetőt, hogy beszélni keresztül eszméletét.

hal
Mint egy igazi empatával, elkényezteti a lelki rezgések és a legérzékenyebb reprezentálják az összes karaktert. Meg kell tanulni, hogy ellenőrizzék az érzelmeit, mert akkor keverjük össze a szellemi energia a valósággal.
A konkrét lelki tehetség: Ön pszichés – természetes érzés a fájdalom, az érzelmek és mentális állapotok a többi ember.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét