Mint a szex több, mint bármi mást: A két csillag jelek leggyakrabban a végén az ágyban

Annak ellenére, hogy soha nem kerülj az érzéki csillag jelek, az igazság az, hogy az emberek született ez a két karakter imádják a szexuális kísérletek és a cselekvés az ágyban.

Oroszlán

Született vezető, nem probléma ezután is megismertetem, hogy ők, mint te, de ez is reagálni flört. Ha úgy érzi, nagy a szexuális vonzalom, bizonyítani a csábító képesség és mindent megtesz, hogy nyersz.

Mikor jön a preferenciák az ágyban, oroszlánok inkább intenzív és aktív szexuális és pozíciók, ahol tudják, hogy mindenki nézni.

Ezek nagyon szenvedélyes és orgazmus elviszi a csillagok. Halvány a bókokat, és ha az a lehetőség, hogy biztos benne, hogy hála és megmutatni.

Reagál a Kos és a Mérleg.

Skorpió

Misztikus Skorpió a több alkalommal, mint az asztrológusok proglašivane legtöbb szexuális jeleket. És valóban meg is tette.

Az rejtély, magenta báj és veszélyes nézetek ellenállhatatlan sok, és tényleg nem kell sokkal több köze van a szeretett valaki ágyba.

Bár nagyon excentrikus ágyban, Élénk a képzeleted és hajlandó kipróbálni minden, tagjai ennek a jele a szeretet kényeztető és hosszú csók.

Mert azt mondják, hogy szeretik a szex több, mint bármi, de a legtöbb ruha őket rákok, bikák, lövők, és a Kos.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét