Minden nő ON ténylegesen meg néhány szeretnénk társ az élet, de egy karakter csak akkor SEX RENDSZER

Mielőtt lettél kapcsolatban, hogy először megtudja, mi a nők reagálnak az állatöv jel.

Kos

Rendkívül fontos, hogy társa azt hiszi, a legszebb, a legjobb és a legokosabb. Ha megpróbálja, hogy valamilyen módon ellentmondanak vagy törött ego, akkor meg kell szüntetni. Kos saját ütemezése, az életed, és ha a roham – nagyszerű, ha nem -, akkor semmi. Fontos, hogy nem kell kompromisszumot.

bika

Azt akarja, egy lány fognak szórakozni egy kávézóban, étteremben, mert a Bika szereti élvezni, de azt is, hogy senki nem megzavarja a békét és a rendet. Tehát, ha úgy gondolja, hogy ez lehet, hogy a kapcsolattartó, hogy készen áll egy pár percig, mert hirtelen úgy döntött, hogy a filmeket, például felejtsd el. Mindent meg kell tervezni, de összhangban ütemtervet. Ha nem jártas a főzés, nem közelítik meg.

Ikrek

Gemini, a legnagyobb SCATTERBRAIN, szeret mindig szórakoztató. Várják, hogy akkor érzem magam, mint egy kamasz, hogy melléjük. Ez egy jó buli, de tagja a karakterek viselkednek, és amikor a súlyos kérdésekben. Ha nem akar válni levelezőtársakat értelmetlen, hogy megadja a telefonszámla a szokásosnál nagyobb, bypass ezt az örök fiú. Nem tud vele csinálni, amit akar, nem tartozik a manipuláció, mert hogyan lehet manipulálni a manipulátorok? Üres történetek bármiről, hogy tudja tartani az egész nap.

Rák

A hangulata gyorsan változik, és obziorm hogy gyakran feszült, könnyen gépet. Számít rá. Azt kell állandóan zenét. Kezdve az ételt, arra a helyre, amely úgy jön ki. Akkor ritkán foglalkoznak vele, hogy mindketten boldogok, mert minden Raku szem előtt. Meg kell beszélni az anyja, hogy néhány tanácsot. És igen, a családja az első helyen, de nem harcolni vele. Ha nem hajlandó alkalmazkodni a világot, akkor folytassa tovább.

Oroszlán

A leghangosabb és legszembetűnőbb tagja a Zodiac, Leo must vonzza a figyelmet. Ha nem fizet elég figyelmet rá, ha nem ad megfelelő vagy elhanyagolt akár egy nap, akkor nem jön ki jól. Nem tudja elviselni, hogy mindent nem az utat, még akkor is, amikor a bűnöket. Ha nem akar hallgatni monológok hogy megdicsőíti őt, vagy nem akarja, hogy dicsérjem magunkat naponta, a legjobb, hogy feladja Leo.

Szűz

Aprólékos, szépen felöltözve, préselt és rendezett Szűz férfi szinte mindig ilyen. Ahhoz, hogy minden és mindegyik tudott hiba, hanem magukat. A cinizmus tartott kis üvegcsében, akkor meggyőzni, hogy lehet, hogy jobb, mert mindig megtalálja valahogy a módját, hogy a megoldás mindenre. Tud tervez élet veled, és még semmi sem történik. Ez az ember igényeit észre, hogy nem minden tökéletes, és hogy a személyes kapcsolatok és érzelmek nem tervezi, hogy, mert nem működött.

Mérleg

Rossz közérzet és a határozatlanság két hátránya ezeknek az embereknek. Ők mindig megpróbál kompromisszumot kötni. Nem lesz az első alkalom, tudja, hogy a szerelem, vagy csak a jó modor. Ők nem szeretnek egyedül lenni, mindig is a cég, a családon belül, és az Ön számára, ha van ideje. Jó, hogy egy ember! Ezek tudják, hogy bocsánatot kérjen, de mi nem tetszik nekik az az érv, és féktelen viták.

Skorpió

Ez az ember kemény kapcsolódik, és hajlamos arra, hogy positovećivanju szerelem és a szex. Fontos, hogy a rendszeres adag elégedettség, minden más várhat. Féltékeny és birtokos, de úgy, ahogy van bizonytalan. Ha úgy gondolja, hogy van elég energiája és a képzelet, hanem a türelem ez az ember, mielőtt egy kihívás. Ha nem állnak készen a teljes elkötelezettség, jobb, ha nem lép be semmilyen kapcsolatot vele, mert könnyen levelek. Nincs kompromisszum. Nincs megbánás.

Nyilas

Szeszélyes és változékony, ez a vidám tagja Zodiac nem lesz képes tartani a hosszú mellé, ha ő állandóan elő kell nézeteiket, és ha ellenőrzik az időjárás. Szereti a szabadságot, mint bármi. Ő nem akar megváltoztatni semmit rám, hanem partner követi a ritmust. Néha nem tudja, mit akar, de tudja, hogy mit nem. Filozófiája az élet nem változik, hogy bárki, de nem zavarja beszélt vele, mit kell tennie. Csak látni az ajtót.

Bak

Ő tud beszélni órákig, hanem napokig kell várnia. De ne menj hozzá alátámasztására az idő múlásával, és még csak nem is közeledett te. Igen, csak az Ön számára. Kezdeményezés azonban nem, hogy nehéz és úgy dönt, hogy a megközelítés a lány. Ha már egy kapcsolatban, mindent meg kell az előírásoknak megfelelően, hogy a lány választott, mint amit bemutatja saját. A vita, hogy vajon a Ough. Meg kell felelni minden teszt. Ha nincs türelme, ne vegyenek részt a kapcsolatot vele.

Vízöntő

A megfoghatatlan. Ez hozzájárul ahhoz, hogy feleségül szinte lehetetlen, de nem remény sok. Ő inkább élni a társadalomban, hogy menjen ki, de a közösség, amely magában foglalja a kötelezettséget. Nem veszik komolyan a házasság, vagy pontosabban, nem érti, hogyan létezik egyáltalán, mert ez csak papíron. A titok az, hogy elfogadja egyetlen nő, akit elsősorban a barátja, majd minden mást. Míg az ilyen leletek, hűséget neki nem lesz túl ismerős.

hal

Nehéz nyitott mások. Először meg kell bizonyosodni arról, hogy beszélünk a személy, aki nem fér bele az életét, majd akcióra. Lényeges, hogy a partner nem korlátozott, mert egy ilyen kapcsolat nem fog befektetni az energiát. A szeretője a zene és a filmek, és ha nem egy vaskalapos a Művészetek vagy beállítani, akkor a legjobb, hogy ne próbálja meg olvasni a gondolataiban. Ne beleszeretni könnyen, ezért szükség van egy sok türelem kell elérni egy jó kapcsolatot vele.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét