Minden komplexek és félelmeit a Star Sign

Horoszkóp itt, hogy melyik karakter a legnagyobb komplexek és a félelmek és hogyan bánnak velük.

Ráfut legtöbb félelem, hogy nem függnek egy csomó más

Tagjai ennek a jele az első pillantásra nagyon független és magabiztos, de a hozzáállás gyakran álcázás. Valójában félnek attól, hogy függ mások, mert ők is diktálják a hangulat. Közelről az embereket, hogy támogatásra van szükségük, és a figyelmet, más módon nem válik bizonytalan vagy depressziós. Akkor veszi jellemzői a „negatív Libra” – bizonytalanság, határozatlanság, passzivitás, nagy fáradtság és a csalódottság.

Taurus félelmek a bizonytalanság

Akár a szerelemben, pénzügyi vagy üzleti szempontból a legnagyobb belső félelem tagjainak ez a jel a bizonytalanság és a tudat, hogy nem ellenőrzik a helyzetet. Így lesznek a kapcsolat vesz igénybe sok időt, hogy megszerezzék a bizalmat a partnerek és a veszteség érzése, hogy ők azok, akik esetleg szeretnék többet. Ha úgy érzi, rossz, hogy a jellemzői a „negatív Scorpio” – birtoklási, harag, hibás, bosszú.

Gemini félnek, hogy nem elég jó

Bármennyire kommunikatív és kifejező volt tagja ennek a jele tudják, hogy a különböző hangulatok és meglehetősen bonyolult. Bár körül van egy nagyobb számú ember, akikkel egyetértünk, titokban azt gyanítják, hogy szereted őket, és elfogadják, hogy kik ők. Válsághelyzetekben vállalja a jellemzői a „negatív vadász” – nem akarják hallgatni mások magyarázatokat, head őket a felhők, és legyen szarkasztikus.

Rák félelmek alábecsülte

Tagjai ennek a jele igen érzékenyek a hogy mások hogyan látják őket fontos az életükben. A bizonytalanságot jön ki olyan esetekben, amikor úgy érzik, elhanyagolt, nem kedvelt, vagy ha hívjuk őket, nem valami történik, ahogy kellene. Ezután vegye fel a jellemzői a „negatív Bak” – egyre pesszimistábbak, visszahúzódik magát, és sajnálod magad.

Leo attól tart, hogy az emberek már nem szereti őt

Pozíciójának elvesztése és a nyilvános megaláztatás olyan helyzetek, amelyekben a tagok ennek a jele, hogy megmutassák a hiányosságokat. Ha véletlenül figyelmen kívül hagyja a szükségleteit és vágyait, hogy kigyullad a belső bizonytalanság -, hogy a szomszédok nem jelent, mint azt gondolják, hogy kellene. Ezután vegye fel a jellemzői a „negatív Vízöntő” – arrogancia, szarkazmus, visszavont és futás távol azoktól, akik bántani.

Szűz attól tart, hogy egy másik „olvasni”

Tagjai ennek a jele megszokták, hogy egy hidegvérű maszk, hogy kevés ember képes áttörni, de csak arra szolgál, hogy elrejtse a belső bizonytalanság. Az elsődleges összetett, hogy nem olyan jó, méltó, tehetséges és bájos benyomását keltsék, ezért úgy érzi, állandó nyomást fenntartani a jó első benyomás. A stresszes helyzetek, hogy a jellemzői a „negatív Fish” – fizetik, érzelmi, romboló és hisztérikus.

Mérlegek félelem mások pletyka

Tagjai ennek a jele a társadalmi megítélését is nagyon fontos, és a legnagyobb bizonytalanságot az általuk képviselt eszmék, hogy mások beszélnek róluk, rosszul beszél végtelenül arról, hogy a hiányosságokat vagy félremagyarázzák tetteikért. Félelem, hogy ezért utasítsa el a második és a bizalom hiánya, milyen átlagos mások. A stresszes helyzetek, hogy a jellemzői a „negatív Rams” – lett agresszív, kiabálás, nagyon civakodó …

Scorpio van szükség „noldatban”

Tagjai ennek jele van egy csomó bonyolult, de egyikük gyakran kíséri a bizonytalanság – és ez az igény, hogy megtapasztalják elég okos vagy képes. Ha úgy érzi, exponált és sérülékeny, azt hiszem, hogy mások is használhassák, és előnyt szerez nekik. Ilyen helyzetekben veszi a jellemzői a negatív Bulls – válnak szarkasztikus és passzív.

Lövő félelem, hogy valaki fogja elfelejteni

Bár úgy tűnik, hogy nincsenek nagyra törő, filozófiailag beállítottságú tagjai ennek a jele, hogy nagy szükség van a fellebbezést az emberek. A lényeg, hogy bennük az, hogy mindannyian emlékezni a jó és a kritika az ő számlájára is értik igazán személyesen. Ha nem kap dicséretet a munkájuk vagy a viselkedés jelenik kevésbé komplex értékek. Ezután vegye fel a jellemzői a „negatív Gemini” – vált felületes, főleg inkoherens, izgatott és nagyon kellemetlen a kommunikációban.

Bak fél kell hagyni

Tagjai ennek a jele nagyon bizonytalan és bizalmatlan kapcsolatos érzelmi kapcsolatokat. Ezek nem egészen mások játékokat, és attól tartanak, hogy valaki benyújtja a bizalmat és az érzések, és továbbra is sérült. Mivel ez a törvény nyugodt, de a stresszes helyzetekben ez a biztonsági rés jön szóba. Ezután vegye fel a jellemzői a negatív Rák – szeszélyes vannak, birtokos, féltékeny és nagyon érzelmes.

Aquarius elfedi hiánya önbizalom

Míg eljáró mintha gondolkodás környezet ne érjen túl sokat, tagjai ennek a jele gyakran elrejti a bizalom hiánya. Ezek azonban nem akarja, hogy egyesül a tömeget, de inkább maradjon egyének járnak el, hogy ítéljék el ezeket más nem érintkeznek egymással. Ugyanakkor attól tartanak, hogy ők lesznek az emberek, akiket érdekel, könnyen cserélhető. A stresszes helyzetek, hogy a jellemzői a „negatív Oroszlán” – nem akart hallgatni a másik, menekül a vita és az emberek „lenéznek”.

Fish attól tartanak, hogy az emberek „vevő számára nyújtott”

Tagjai ennek a jele a szabály nem biztonságos, csak gondolom túl sokat az emberi kapcsolatok. Az egyik legnagyobb félelmek, hogy meg fogják érteni, hogy más „természetesnek”. Kimerült ügyelve mások, fáradt és csalódott, a hal, ami a stresszes helyzeteket veszi a jellemzői a „negatív Libra” és kritikussá válhat, a hideg, nagyon maximalista és egyik sem fogja választani a szavakat, amelyek másokat bántanak.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét