Milyen szex pozíciók megfelelnek az a jel? Kos szereti cowgirls, gólszerző a falnak …

Minden asztrológiai jele megvan a saját egyedi funkciók és jellemzők.

Tehát, ha hisz az asztrológiában – van néhány dolog, amelyek tagjai az egyes karakterek, mint.

A teljes öröm felfedezni, amit jelent a szex a legalkalmasabb arra, hogy a Zodiákus. Nem fáj, hogy megpróbálja-e ezt most lett a kedvenc!

Kos
Ovnica szenvedélyes harcosok, akik szeretnek engedelmeskedni embereknek, hanem azt akarja, méltó ellenfél. Cowgirl – jelent, amelyben az ember a hátán feküdt, a partner is, egy nagyszerű kezdet a szexuális öröm a nő. Ezután húzza a féket azért tesszük kötve egy ágy és adja át minden érintés.

bika
Érzéki és érzékeny tagjai Csillagjegy bika élvezze a hosszú, intenzív orális előjáték és masszázs az egész testet. A partner élvezhetik a fűtött vágy feltárása egymás testét tetőtől talpig, az ujjak és a nyelv. Tekintettel arra, hogy a Taurus érzékiség fontos számukra tökéletes misszionárius póz, vagy vödör, amelyben a nő a hátán fekszik, a férfi rajta.

Ikrek
A jel egy ezerarcú nagyon játékos az ágyban, és nagyon tetszik piszkos játékokat játszanak a különböző szerepeket. Ugyanez fog élvezni az eljáró ördögi iskolás kell büntetni fúj szamár, majd vigye mögül szögben az asztal fölött, hanem, hogy a szerepe a szigorú tanár, akinek szüksége van, hogy oktassák a rakoncátlan partnerekkel.

Rák
Lágy, romantikus Račice gyakran közül a legbátrabb és a legtöbb perverz között a zodiákus jeleket. Ezért gyakran nem tartózkodik, hanem akcióban megy, de a lába. Ne elégedj meg semmilyen álló póz. Partner hagyja ki, és a falnak támaszkodott, és beborít a kezek és a lábak. És ne legyen félénk, de fogó hagyja, hogy a védjegy a bőrén.

Oroszlán
Nagy cica Oroszlán akar harcolni a szexuális ragadozó, ezért van szüksége egy ember, aki igazán van értelme a kaland. Ezek domináns nők élvezik a pozitív fordított cowgirl, mert így lesz a domináns, és vezeti a játékot, és további öröm akkor egy kis vibrátor.

Szűz
Szerény és aprólékos Szűz szereti az egyszerű, mégis érzéki szex egy csomó csikló stimuláció. Próbáljon ki valami más misszionárius pozíció: feküdjön le az ágyra fel a lábad, partner köt akkor átlósan. Azt is élmény a maximális csikló öröm.

Mérleg
Igazságos és kiegyensúlyozott Mérleg igyekszik egyenlőség kapcsolatok és a szex. Szereted, így is kap. Mi jobb, mint a jelent a híres 69 – amelyben két egyenlő kapcsolódott, ez a póz, amelyben mindenki nyer! És ez lenne teljesen korrekt – elvégezte fekszik a csípőjén.

Skorpió
Titokzatos és tele szexepilje, Scorpio szükséges szívós férfi, aki megosztja a szexuális mantra: abszolút mindent szabad! Függetlenül attól, hogy jön a turbánt és kötelező, akkor megpróbál mindent legalább egyszer. Próbálja póz mögül, amely kiválóan alkalmas robbanásveszélyes orgazmus.

Nyilas
Ha volt valami asztrológiai felmérés célok valószínűleg a tetején a karakterek, akik a szex egy nyilvános helyen. Így a következő alkalommal találja magát egy nyilvános helyen egy partner, együtt, Utazás a WC, és hagyd, hogy elvegye szenvedélyesen a falnak, vagy a mosogató.

Bak
Kitartó és tisztességes tagjai állatöv jel Bak lehet elég telhetetlen, amikor a szex. Ezért jelent, ahol mindkét partner ül, partner fel a kusza lábak tökéletes az Ön számára. Ez jelent kap egy érzelmi kapcsolat, amit akar, de a fizikai ecstasy, amelyre sokáig.

Vízöntő
Rendhagyó és kiszámíthatatlan nők Aquarius vonzzák szélsőségek. Ezért megpróbál egy kis kutya standokon, de egy lépéssel tovább. Csinálni, ha mind a ketten állnak, akkor hajoljon előre, és a kezét, vagy támaszkodnak földre, vagy az asztalon / szék / szék – és egyszerűen csak élvezze a vad utazást!

hal
A romantikus és misztikus Halak nő élvezi annyira intim kapcsolatot a partner – akkor biztosan állatöv jel, aki élvezi, hogy a szerelem több, mint a közönséges szex. Poza kanál egy hangulatos, lassú, és lehetővé teszi, hogy megérinti az egész test – ez csak nőnek együtt partnerével.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét