MIK U indiai JEL: A jel a legjobb szerető – szex vele emlékezni fog az egész élet!

Az indiai horoszkóp jelei kapcsolódó állatok: vidra, hód, harkályok …

Minden ember által születési dátum rendelt szellemében egy állat, amely képviseli a személyiség. Például. jegyében született Wolf a legnagyobb szeretők között a zodiákus jeleket.

VIDRA
Tól január 20-február 18

Az emberek született alatt ez jel rendkívül intelligens, jó megérzés, és nagyon kreatív. Jól ismeri mások érzelmeit. Amikor nem törődnek valakit, akkor nagyon szentelt nekik. Barátok mindig talált szerint a családtagok nagyon őszinte és meleg.

Amikor egyedül maradt tudja, hogyan kell „letér” és durva lenni lázadók, akik semmi nem állítja meg csak azért, hogy a célba.

FARKAS
A február 19-március 20,

Farkasok nagyon kedves, érzelmes és szenvedélyes – a legnagyobb szeretők körében horoskops jeleket. Értik a partner igényeit, és szeretné kitölteni őket. Másrészt, fontos a szabadság, mert kissé magányos típusú és minden olyan kísérletet, hogy megtagadja őket szabadságot rosszul végződik.

Egyes esetekben, akkor lehet praktikus, makacs, haragtartó, és megszállottan valami vagy valaki.

SÓLYOM
re március 21 – április 19.,

Itt van egy született vezető, mert képesek megnyugtatni feje úgy gondolja, bármilyen probléma, és hogy a megfelelő megoldást. Az emberek született alatt ez jel állandóan mozgásban van, nem veszít időt. Kiemelkedő üzleti partnereivel. Néha eljáró szemtelen és arrogáns, különösen, ha van egy rossz nap – akkor lehet durva, türelmetlen, hiába …

Ha vannak körülvéve, akik támogatják őket, nagyon szenvedélyes és könyörületes.

HÓD
re április 20-május 20

Hódok minden munkát dolgozik benne, okos és hatékony. Az emberek született alatt ez jel nincs értelme a határokon agy, mert van egy nagyon éles elme és éles a nyelve, és azt hiszik, hogy nincs mindig igaza, és nem taktikai.

A szerelemben nagyvonalú, nagyon hűséges és figyelmes. Ha a rossz hangulat, az egész terrorizálják a szorongás és arrogancia. Lehetnek birtokos és túl igényes.

SZARVAS
re május 21 – június 20

Született jellel egy vidám ember, tele élettel, és nagyon okos. Az emberek szeretnek lógni velük nem számít, hogy mit tudnak, hogy kissé nárcisztikus, önző.

Úgy sugároz annyi életenergia hogy működik ragályos a körülöttük élők, különösen a partnerek, akikkel együtt élnek. Ha véletlenül a rossz hangulat, akkor nagyon változékony hangulat, türelmetlen, lusta, sőt képmutató.

DETLIĆ
június 21-i és július 21

Woodpeckers nagyon gondoskodó, szerény, megértő, és ismerik a valódi érdeke, hogy hallgatni mások. Ők szervezik és találékony. Ők egy nagy támogatást az emberek szeretsz. Ezek nagyon jó szülők, szerelem partnerek és barátok.

Egy időre a jólét romantikus, de ha nem jó hangulatban, akkor sugárzik a harag, féltékeny és birtokló és kissé gonosz.

LAZAC
július 22-től augusztus 21-ig

És az emberek született alatt ez jel nagyon kreatív, intelligens, erős intuíció és sugározhat energiát, amely gyakran vezet a másik. Magabiztos és lelkes, hogy mint a mágnes vonzza a többi ember. Néha van, hogy egyetértek velük, bár nem pontosan így van, csak azért, mert annyira vonzó.

Mindig kell, hogy legyen a célja az életben, akkor is, ha valami kicsi. A szerelemben nyugodt, érzéki és nagylelkű, de ha sérti, legyen durva, önző és intoleráns.

MEDVE
Augusztus 22 – szeptember 21

A medve nagyon csendes, türelmes és gyakorlati, és nagyon jó üzleti partner, és ezek nagy és a tanárok. Ésszerűek, nagyvonalú, szerény, és néha egy kicsit félénk. Akit szeretek lezuhanyozott szeretet és önzetlen szeretet.

Ha nem a hangulat, lehet gyanakodni, visszavont, lusta, és nem zavarja a kis dolgokat.

A HOLLÓ
re szeptember 22 – október 22

Ezek a legnagyobb charmers születtek szórakoztató. Rendelkeznek olyan erős energiát az ember nem tud ellenállni. Ők zsenik, mert ezek képesek egyidejűleg legyen idealisták és diplomaták. A szerelemben romantikus, csendes és nyugodt.

Ha van egy rossz nap lehet bosszúálló és kemény.

KÍGYÓ
-tól október 23 – november 22

Az emberek született alatt ez jel nagyon spirituális, és kiváló anyag egy jó lelki vezető – a sámán született ebben az időszakban. Kígyók általában sikeres gyógyító vagy kapcsolódó munkahelyek gyógyszert. Azonban, mint inkább szellemi, mint az anyagi árak, mások tekinteni őket furcsaság homály fedi a fátylat a titoktartás. Vannak, akik egy kis színt, mert úgy tűnik komor.

Ezek azonban gondoskodó, érzékeny, szenvedélyes, különösen a társadalmi partnerekkel. Nagyon fontos számukra, hogy a szerelem viszonozzák vagy máshol lesz depressziós, és hajlamos az erős hangulat változása.

BAGOLY
-tól november 23-december 21.

Az emberek ebben a megjelölés nem könnyű élni, mert úgy viselkednek, mint hogy folyamatosan, teljes sebességgel. Hajlamosak gyakran változik, és szeretik a kaland. Lehetnek önző és kíméletlen felé hosszú. Gyakran a végén baj, mert a saját gondatlanság. Ugyanakkor rendkívül rugalmas és sokoldalú, de mindenhol valahogy megbirkózni.

A szerelemben érzékeny és gondoskodó, és ha nem jó akkor hajlamosak az agresszív és elkeseredett.

LIBA
re december 22-január 19.,

Libák emberek bizalmát, és ha nekik valamit végre, akkor biztos lehet benne, hogy jól fog. Az emberek született alatt ez jel nagyon domináns, ambiciózus és kitartó, és ha van egy cél – nem adják fel, amíg el nem éri. Meg kell sikerül minden áron, ha valami feltérképezte, másokra viszont nem valami jól bevált, de csak magukat.

Szerelmes, szenvedélyesen, érzéki és szellemes, és a támogatást a szeretteit nekik sokat jelent, hogy sikerül a terveiket.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét