MI elrejteni dolgokat tőled: Mérleg annyira édes és megdöbbentő, de jobb, ha nem tudom, mi ŠKORPIJA IMAGINATION

Félreértés ne üzleti, „Sajnos én nem tudom.”

Minden állatöv jel van saját hibákat, hanem „nagyobb” a dolgokat. Hogy nem lepte meg azok egyes döntések és viselkedés, megtudja, az időjárás, így tudja, mire számíthat.

Ezek a leggyakoribb módja, hogy sokk Horoszkóp:

KOS
Shock Önt a meggondolatlanság, a türelmetlenség és a megvetés bárki tanácsát. Ha tud ellenállni két percig hallott, és a „hülyeséget” a diplomácia, ő fogja csinálni a saját.
És az üzleti partnerek, akik úgy tesznek, mintha valamilyen „arc”, már, hogy öntjük az arc összes ilyen gondolatok, és meglátjuk, mi történik. Ha „flaunted magát” egy éjszakát a Kos sokk, amikor kinyitja az ajtót egy izzasztóruha, egy csavarhúzóval és a biztosíték az egyik kezében, és egy sör mellett a másik. Tehát mi, ez nem a világ vége,, akkor érkezik a premieren.

BIKA
Sokk neked a főbb eszköz – kitartás és a lassúság (adott esetben) és kitartással, vagy makacsság. Ismét a helyzettől függően. Napokig, sőt hónapok várnak valamit, amit ígért, mert amikor a lusta, nehéz futni, és amikor a „méltó”, úgy működik, mint egy mániákus. És éppen akkor, amikor egy kocsmában nyitott, és elismerik, hogy te egy csendes szenvedés, akkor marad a sokk. Még ha a munka a médiában, vagy néhány fontos intézmények, nincs mentő, mert a Taurus, majd teljesen fúj.

IKREK

Kezdenek sokk meg nagyon gyorsan, mert nyert, így kedves, beszédes, tájékozott, művelt, közvetlen, intelligens. Azonban ezek ugyanolyan minőségű átalakítja az Ikrek az ember szája nem zárja, beszél zsargont, alszik egy mobiltelefon a párna alá, „bámulta” a TV közben fut egy kis divatbemutató fehérnemű csak a szemét. A csúcspont az volt, amikor a sokk must preparkira autó, éppen akkor, amikor meg kell változtatni a vizet a kanári vagy tisztítsa meg a szűrőt a mosogatógép.

RÁK
Miközben úgy gondolja, hogy a rák segged, úgy tűnik, egy ismeretlen számot (kitisztítják a mobil) egy kávézóban, ahol a barátaival ad ki gőzt, mert ezen a napon az időjárás megváltozott legalább öt alkalommal, és az újság azt írja, hogy az ózonlyuk kiterjesztett . Megtagadták a csekk-kártya a szupermarketben, mint ahogy akarta venni valamit a ház, és rokonainak kellemetlen egész nap. Csak ideges lett, de nem akar terhelni, ha már sokkos állapotban.

OROSZLÁN
Jobb kérdezni, hogy mi a Leo nem sokk, mert felkészült a „nagy munka” persze az ő javára. És az Ön öröm lesz nézni, hogy megosztani veletek, de mivel soha nem itt, amikor megkapja meghívók vagy a jegyet egy divatbemutató, film vagy színházi premier vagy egy tenisz meccset mikor csináltuk. Nos, ő biztosan nem, bár ez sokk meg, ha nem a nőstény oroszlán kommunikálni nyaralni megy a barátaival, egy férfi, hogy a cég utazik a sörfesztivál.

Szűz
Ó, elmék nagyon sok sokk, így ízléses, visszafogott, és minden racionális. Ebből racionalitás hozzád, hogy sokkoló, hanem azért, mert tudja, hogy itt nem ér véget, akkor arra törekszünk, hogy érzékelik az eszköz, amit a földre, valahányszor túl uzlepršate, és tart esetén vakmerő akciók. És mi a helyzet az érzékenység? És ez lesz a Szűz meglepetés, különösen, ha nagy hatással, mert a javítás kaputelefon vagy tett ebéd nyalogatni az ujjait. Ő néz a szemedbe, miközben a dicséret, mert találkozott az öt percet.

& Nbsp;

MÉRLEG
Annyira aranyos és annyira megdöbbentő, hogy nem hisznek a saját szemét, de már hallott róla, míg énekeltünk, telefonon, hogy ürítse ki a bankszámla, mert látta a mesés cipőt. I erszényt. És néhány divatos kiegészítő, de mindig is a trend, mint te, és tetszett. Most, a lázadó, te hálátlan, én szinte nem érdemli meg, hogy a partnere. De így túlóra, a Libra te annyira szereti, akkor bocsáss meg, főleg annyira megdöbbent.

SKORPIÓ
Bár ő szeretne mindenki bevágta az igazság az arcon (különösen azokat, akik még csak nem is a térdig), akkor nem sokk, hogy valaki szereti, de körülötte. Azonban fogja megtenni annyira finom, olyan ügyesen, hogy minden függ nála és keresni az üdvösséget, és semmi nem fog tudni. Ha bepillanthat a világ képzeletének, sokk, amikor rájössz, hogy a Scorpio álmodik, amikor még fiatal volt, és nem volt semmi, nincs karrier, nincs pénz, nincs egy dzsip a garázsban, és ő fülig, de – nem benned.

PONTOZÓ
De mit akarnak, de ez sokk akkor, ha a partnere. Elvégre te nem senkit, mert úgy döntött, hogy segítséget Nyilas fejleszt és szépíti életet. Adrenalin az ereiben beadni abban a pillanatban leülsz vele egy dzsip, vagy amikor gyereket akar veled, de ennél többet is unoka vagy valójában. Nő Nyilas akar egy új autót, mert akarnak utazni egy kicsit, bár ez lehet, és sík, és ez magával, amúgy is „betört” volna egy titkos hitelkártya, és élt abban a hitben, hogy ez soha nem fog tudni.

BAK
Sokk, hogy mikor a hő magyarázat és bontása az üzleti vállalkozások és az új ötletek, egyszer azt mondta, hogy évek óta azt akarja, hogy tegye közzé majdnem írt egy könyvet, vagy egy romantikus, hogy továbbra is festeni a befejezetlen vászon, zenét vagy milyen hosszú a képzelet, hogy tervezzenek divat vonal vagy utazik valahová veled. Előkészíti a talajt fog a közös utat a párizsi vagy Spanyolországban, én jegyet foglalni, és érdeklődjön a tartózkodási feltételeknek és a szórakozás. Azonban egyszer élünk.

VÍZÖNTŐ
Tud egy Vízöntő egyáltalán sokkolt? Nos, igen, hogyan nem, és ez az, amikor hirtelen elkezdett jönni, otthon, és akkor a szerencse, hogy a nap akár a közös ebédet és elment, hogy a barátokkal. Küldj neki egy üzenetet, és a Vízöntő akkor szépen illeszkedik, és akkor természetesen vajon mi voltam mögötte. Semmi, Aquarius elterülve a kanapén a TV előtt, hogy a „Remote” a kezében, akik kedvenc kvíz. Mobile nem szűnik meg gyűrűt, meg azt, hogy „néma”.

HAL
Halak és sokk eljáró zavaros, és ha igen, és amikor a jobb lenni, de akkor jön nekik egy kis shake. De már sikerült rázza egy üzleti döntés, melynek Ön hajmeresztő. És miután kiderül, hogy a hal sokkolta üzleti partner, és nem te, akik egy kicsit „zavaros edények” és megkönnyebbült, úgyhogy nem érdekel többé. Közben a partnere Kos de valaki elkapta a szemét, míg a látszólag zavaros férfi Kos tudja, hogyan kell meggyőzni arról, hogy az első találkozás. És aki ott megdöbbent?

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét