Mi barátok Horoszkóp: Bika birtokos, Taurus kényeztetve, és mindenkinek meg kellett volna LAVA MÁSODIK

Mit mond a csillagok barátságok … Olvassa el a cikket …

KOS

Kos impulzív és álszent (nem tűri gazság), hogy a helyszínen, fuss fel, hogy segítsen az ember bajban van, nem számít, ki volt az. Így szerez barátokat, de csak nincs túl sok ideg azok számára, akik szétszóródtak, bizonyos krónikus problémákat. Mindig kész segíteni, akkor jön létre, ahol szükség van rá, ha barátja meghívja, és a levélküldés találékony, leleményes és szellemes, kimeríthetetlen lelkesedés, mindig küldeni a másik.

BIKA

Taurus lassan felmelegítjük, de lassú és hűvös, de ha ő lesz valaki a barátod, akkor úgyszólván minden alkalommal – a megbízható, lojális és birtokló természetesen. Ne kritizálni őt mesélt neki néhány más és jobb barátok, mint ő, mert úgy találta, hogy nehéz elviselni azt a gondolatot, hogy lehet jobb másokkal, és hogy azt az ebben a társadalomban. Barátok árakon módon reagál, ha a szükség úgy kívánja segíteni, noha semmit sem tehetnek ezen a ponton.

IKREK

Bár van egy csomó barátot, ő támaszkodik elsősorban magát, mert azt hiszi, száz óránként. Összekeveri érveléseikkel minden körülmények között, és minden helyen, mert mindig van egy rendkívül logikus és elfogadható megoldás azok számára, akik segítséget tőle. Szórakoztat neki, hogy vegye fel a kapcsolatot, véletlenül, nem kötelező, egyszerű, beszélgetés és információkat gyűjtenek, amelyek hasznosak lehetnek csak az egyik barátja, hanem fel lehet használni az ellenség ellen. Veszélyes játékos, hogy Ön barát vagy ellenség.

RÁK

Nem ad közvetlenül tudja, hogy szüksége van rá, de a környezet, és várhatóan a sorok között olvasni a probléma. Ha ez nem segít, ha szükség van rá, mennyi sértődött és várja a pillanatot, mikor lesz erre emlékeztet. Mivel a változó hangulat, bizonytalan, mint egy barát, mert soha nem tudhatod, akinek befolyása lesz, és mikor kell lazítani a páncélját. Ume jobban megérteni, mint a segítséget, de arról, hogy a problémát, mivel ez a probléma egy másik személy – akkor lehet objektív.

OROSZLÁN

Csak, hogy segítsen, mert a bőséges és ízletes népe háláját, de soha nem ragaszkodott hozzá, sem a harag a barátok, akik elfelejtik. Szívesebben tudni segíteni egymásnak, de én attól függ, hogy valaki segíteni, akkor is, ha ez a jó barátok. Önbizalom miatt szakmai elégedettséget és pénzt ad neki egyfajta hatalom és befolyás még az emberek látni az első alkalom az életemben, de soha, hogy ne dobja, mert hím oroszlán mindig egy úriember, egy nő – „lafica”.

Szűz

Alig fogsz meglepni, ha ő bánni az igazságtalanságot, azért van, hogy te vagy valami, amit nem tud megoldani, mert a Szűz mindig készen áll, hogy megbirkózzon a semmit, vagy bárki. Nem tartalmazza érzelem (amit első pillantásra úgy tűnhet, kegyetlen), a figyelem középpontjában a probléma, de a tévedhetetlen logikája és objektivitását hozza a dolgokat a helyükön. És az a helyzet megoldódott. Felbecsülhetetlen értékű, mint egy barát, és ha van egy ellenséges mindig közel hozzá.

MÉRLEG

Bár úgy tűnhet, felszínes, Libra nagy barátja, mert ő egy született ügyvéd. Ő tudja, hogyan kell hallgatni, tudja, hogyan kell tanácsot, mert „kell tenni a szerepét” az ellenség, hanem a gondolkodás, mint ő. Feltéve azonban, hogy ez nem zavar, amikor mentek a fodrász vagy kozmetikus, de minden bizonnyal azonnal, miközben a maszk, elkezdenek gondolkodni, hogyan lehet segíteni. Utálja segítséget kérni a barátok, és várható, hogy ők maguk kínálnak, de gyakran hiányzik néhány lehetőségek és esélyek.

SKORPIÓ

Egy dolog biztos – Skorpió nem kell az ellenséget, és ha a barátod, rá számítani határtalan odaadás és hűség. Ha Scorpio bízza a titkot, vagy nyissa meg a lélek, soha nem fog visszaélni. Amikor eltört és rosszul írt, hogy amikor a csalódott, mert nem adja fel, amíg bosszút. Ő időre van szüksége, hogy bízni, hogy egy elfogadott, mint a barátja, akit még be kell tartaniuk a magánéletét.

PONTOZÓ

A nagy barátja minden alkalommal, potegnuće minden kapcsolatát, hogy segítsen, de győződjön meg róla, ő nem bánja, mert lehet nagyon kényelmetlen és bosszúálló. Ha kérjen tanácsot Nyilas, bár azt mondják, hogy a megválasztott dob ​​a lényege a probléma, de ne lepődj meg, ha úgy érzi, egy kicsit sérült (általában azt mondja, amit gondol). Nem tud szocializálódnak egyes, kissé elitista, maguknak hasonló és a barátok, de tudja, hogy jár sznob.

BAK

Ha Bak akkor át kell adni néhány vizsgálatot, és ellenőrzi (ami akkor nem csak közvetlenül nem lehet tisztában), hogyan kíván elfogadni, mint egy barát. Bár igaz, a forma és az etikett, ha segítséget kérnek tőle, meglepő intimitás és a megértés (ami sérti az ő suštoj tartós viselkedés). Ha megtöri a barátság, az örök, de hogy mennyi, hogy ez megtörténjen. Sokkal jobb, hogy van, mint egy barát, mint ellenség, mert soha nem felejti el, ha elárulja vagy becsapják.

VÍZÖNTŐ

Vízöntő felé dől a barátok, hogy mindig van mentség, amit csinálnak. Barátságok kötött mellékesen, bárhol és bármikor, látszólag egyszerű, mintha valaki tudja a korábbi. Nonšalatno közeledik, mindig van egy szép beszédtéma, majd kidolgozza a területeken, amelyek a legérdekesebb. Ha úgy találja magát a bajban, ne kérdezd a napszaktól vagy éjszaka – jön létre, ahol lennie kell. Siet, és eltűnik, és a hála nem számítunk, mert ez lényegében egy nagyon nemes.

HAL

Halak születnek pszichológusok, de nincs jobb váll sírni a saját, de ne őket bízni, ha van egy kolléga született ez a jel (győződjön meg róla, hogy az összes hiányosságok és problémák át főnök). Empatikusak másokkal, vagy tudja, hogy hogyan érzi magát, és mit viselnek mélyen, mint a fájdalom vagy tartós probléma, ezért nem tudsz „adag” minden alkalommal. Amikor a barátja segítségét, mindig van ideje és ásni az ő problémája, miközben ösztönösen megoldást találni, vagy segítséget.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét