Mi a személyes tarot: Ellenőrizze, amit a sors mosolyog!

Tudjon jellemvonások, amelyek fejlesztik az élet hatása alatt egyes tarot kártyák, valamint a kulcsszavakat, amelyek alapján minden időszakban az életed. Mind a 22 Major Arcana saját jelentését és asztrológiai szimbolikát

Számos személyes tarot megegyezik a születési dátum, ha a szám kevesebb, mint 22; A nagyobb számok dátum szám egyenlő az összeg számjegyeit ezt a számot.

Született első hónapban

Mag jelzi élénk és kreatív ember. Az élet tele van mindenféle tevékenységet, és gyakran váratlan változások, fordulatok és a körülményeket. Ahhoz, hogy minden maradt anélkül, hogy a stressz és következményei kell, hogy legyen, hogy a belső békét és az egyensúlyt, szemben az összes vonatkoznak bizonyos szarkazmus és gúny.

Kulcsszavak: találékonyság, kreativitás, kapcsolat a menny és a föld, a kommunikáció, a rugalmasság, eredetiség.

Született második hónap

A papnő, aki uralkodik felettetek megmutat mindent, ötletes, intuitív és utasbiztonsági benned. Ezért életed lesz nyugodt, csendes és nyugodt, de a türelem kell jutalmazni egy nap, talán megkésve, de minden esetben. A dolog, hogy keresni is visszafogottságot kifejező osećanjai veszélye nem veszít saját ösztönző promóció.

Kulcsszavak: az intuíció, a nők szerepe és a női lelket, anya, bölcsesség, tudás, és a családok.

Született a 3. és 30. hónap

Empressszel nyílt kínál a kreativitás, a gondolat tisztasága, a nyitottság a szellem, hanem egy bizonyos lázadás a mindennapi életben. Emellett van egy lényeges bizonytalanság, hanem egy bizonyos egyértelműség hiánya és a betegség az eljárásban. Ha sikerül úgy, hogy egy fordulatot, ismeret révén a szükséges egyensúlyt, ami azonnal megjelenik az összes körülötted. A kívánsága teljesülni fognak, és kapcsolatok a környezettel gyümölcsöző lesz.

Kulcsszavak: kreatív eredmények, a termékenység, öröm, erő konkrét nők, gyermekek, házasság.

Született a 4. és 31. hónap

Autó hozza sublimity, kifinomultság és a hatóság. Minden tükrözi teljes mértékben a konkrét, anyagi dolgokat. De ez a térkép is hozza a kísértésnek, azonban, és nagyon nehéz döntéseket, amelyeket nem könnyű, és egyszerű elkészíteni. Ha ez az élen anyagi gyarapodás, mint valami, ami tárolja, és őrizni más lehetőségek, akkor itt az ideje a siker, amely az uralkodó mozog, kezében tárgyak együtt.

Kulcsszavak: a dolgok rendje, hatóság, férfiuralom, harcos, hatalom, apa, a stabilitás, a vállalkozói szellem.

Született az ötödik és a 23 hónapos

Papa vigyáz független személyek impulzív természet, segítve őket legyőzni saját belső konfliktusok és megosztottság, de anélkül, hogy elveszítené az összes szabadságukat. Ennek köszönhetően a befolyása lehet konvertálni kalandok reményében, de remélem, a tisztaságban. Ezért, és főleg a belső fejlődés az ember, ami tükröződik a környező világ és a vezető biztonságos keresztül előrelépést jobb, magasztosabb és lelki.

Kulcsszavak: tanácsadó, kedvesség, nyugalom, vallás konstruktív értelemben segítséget, ezotéria, béke, kegyelem.

Született a 6. és 24. hónapban

Lovers jelzik szociabilitás, az érzékenység, a vágy megfelelőség és az egyensúly, hanem egy erős fizikai vonzalom. Önreflexió éles bíró minden döntését, és hogy a cég kell követni. Az élet halad az osztály a munka és a család, és mindkét esetben egy nagy felelősség. De felelőssége is, hogy segítse, és nem ellenállni a kísértéseknek, amelyek megjelennek minden lépésnél minden csábító formája.

Kulcsszavak: szerelem, érzelmi választás, a partnerség fontos.

Született a 7. és a hónap 25. napjáig

Kerekít jelzik szükség van a folyamatos fejlesztések és változások, akciók és az új ötleteket. Ez az út mozognak független személy készen áll a vezető egy új maguknak és másoknak. De ugyanúgy, nehéz és nehéz úton, ahol sosem tudhatod, mi az a meglepetés vár minden új görbét. Ezért ismerni kell működtetni az autót annak érdekében, hogy elkerüljék a veszélyeket, és hogyan érkezik meg a rendeltetési helyre. Ez csak azt jelenti, hogy a dolgok mindig szilárdan tartotta ellenőrzése alatt, kezelni és nem hajtott, megáll, amikor szükség van, hogy rohan, és ha lehet.

Kulcsszavak: győzelem a csata után, a dolgok haladnak át az akadályokat, turbulens és dinamikus módon koronás diadal, utazás.

Született a 8. és a 26. hónap

Teljesítmény de annak alapvető működését jelzi az egészségügyi, képes egyesíteni az összes testi energia, életerő és a hosszú élettartam, de a másik kezét, és a túlzott idegesség, harag és a hirtelen, váratlan szünet harag. Ez a térkép biztosan vezet a sikerhez, de neki az idő és a nehéz és rögös. Azonban az emberek ilyen módon soha nem adja be, vagy elveszíti a mozgási irányát, de akkor kell sok erőfeszítést annak érdekében, hogy elérjék a kívánt.

Kulcsszavak: bátorság, belső sugárzás, élvezet, szenvedély, a fizikai erő.

Született a 9. és 27. hónap

Remete azt mutatja, hogy ebben az időszakban az uralkodó türelem, tárgyalás és belső visszaverődés, hogy kiderüljön, az élet és a bölcsesség. Azok, akik ezt a számot, remete, aki az összes, hogy nem szenvedtek még krajubivaju jutalmazzák. Folyamatos re el kell távolítani a vonal az egoizmus és emberkerülés, mert mások nem, hogy hibás, ha azok ahogy vannak. Meg kell türelmesen folytatja a gondolatok, nem szabhat minden áron a véleményüket, de nem tartózkodhat a kifejező személyes gondolatok.

Kulcsszavak: legfőbb bölcsesség és a tudás, a diplomácia, a bemeneti fényerőt a mások életét, visszavonulás meditáció, a tudás több célra használható.

Született a 10. és 28. hónap

Wheel of Fortune első pillantásra azt jelzi, dinamizmusát, hogy a szabályok az emberek életében, akik ezt a számot. Ez csak azt jelenti, hogy ezek az emberek mind mindig állandó mozgásban, és hogy ez a legalapvetőbb szükségletek ezek az emberek. Sikerül maradnak mesterek saját vágyait, hogy sikerül legyőzni a kísértést, hogy mely hébe esik, ezek az emberek végül megáll a kerékpár élet nanjegovoj legmagasabb pontja, azaz a magassága siker. Tudják, a megfelelő pillanatot, hogy megáll, és a siker – ez lesz nagyon időigényes.

Kulcsszavak: hogy rosszabb lett volna, tudnia kell, és le, a boldogság, a jó változás, a sors, a továbblépés.

Született a 11. és 29. hónap

Justice azt mutatja, hogy a térkép felett béke és az egyensúly, és megfelelően távolítani mindent, hogy hozza rendellenesség vagy terror. Ez csak azt jelenti, hogy ezt a számot hozza a veszteség illúzió és megítélése a dolgokat, ahogy vannak. Ez azt is jelenti, hogy tiszteletben kell tartani a szociális magatartási szabályok és a viselkedés, és tartsák tiszteletben a szabályokat jön a siker, mert az igazságosság egyenlő mindenki számára, és büntetni, és jutalmat.

Kulcsszavak: az egyensúly létfontosságú, igazságérzet, a harmónia, az egyensúly az ellentétek, a megbékélés.

Született a 12. hónap

Felfüggesztett ember éppen az ellenkezője az előző tarot kártya és jelentősége. Ez csak azt jelenti, hogy ez a térkép kormánya törékeny, gyengeség és érzékenység. Azok, akik ezt a számot kell korrigálni a hibákat és kísértések, hanem hajlandó fizetni értük minden áron. Éppen ezek a hibák és kísértések elhomályosítja az alapvető cél alkalommal a boldogság, ami annyira kanyargós. Ez a személy ajánlott fordult a belső és reflexió a tulajdon, annak érdekében, hogy finomított, és megváltoztatta a sorsukat.

Kulcsszavak: ellentmondás az általánosan elfogadott szabályok, illetve a környezetre, excentrikus, lehetséges áldozat szükséges kiigazítást.

Született a 13. hónap

Halál vagy Nameless térkép mutatja, hogy elsősorban a szeszélyes személy, akinek élete vetették alá radikális átalakulások és változások. Minden valószínűség ellenére, nem ez egy kicsit, meg kell ellenzi a bátorság, a munka és az intelligencia. Ha Ön egyike azoknak, akik mindig készen áll a felemelkedés a semmiből, és hogy nem a vereség nem fáj, akkor a siker akkor, és akkor kap, ha éppen. Az akkor legyen elég ellenére, hogy a legkedvezőtlenebb körülmények között változást legalább többé-kevésbé elviselhető körülmények, amelyek lehetnek sikeresek.

Kulcsszavak: hogy készítsen egy új, el kell tűnnie a régi, mély változásokat, erő helyreállítása, átalakítása.

Született a hónap 14.

Moderálási pont fölött a szükséges egyensúlyt a test és a lélek, hogy alkalmazkodjanak és a türelem. Az élet állandó mozgásban van, de a legjobb elérését csak belül és körül van a béke, és amikor a legjobban el személyes ellentmondások és túlzottan kifejezett impulzivitás. És erre nagy szükség van a béke jön önismeret és az önfegyelem.

Kulcsszavak: arany középút, a harmónia, az arány az alapja minden, türelem, kiegyensúlyozott ember.

Született az a hónap 15. napja

Az ördög képviseli az összes erők az anyagi világ egységét azon befolyásolja az egyén. Kiváló egészség, kitűnő állapotban, és jó anyag megsértésének alapvető jellemzői által érintett emberek ezeket a térképeket. Ezt kíséri sajnos, és nagyon hangsúlyos önzés, hiányzik az erkölcs, vagy a túlzásokat mindenféle. Szükség van egy nagyon nagy aktivitással, de tart a nagy felelősség. Sikeres nyersz valamit negatív önmagában eléri a legmagasabb csúcs.

Kulcsszavak: erős materialista hajlamait, kísértések gonosz bilincsek az anyagi világ, amely egy szolga, kérve, hogy ellenőrizzék és leigázása.

Született a hónap 16.

A torony azt jelenti, hogy meg kell törni a jelenlegi életét és gondolatait, mert különben összeomlik a lángok és a szünet. Épp ellenkezőleg, ha van egy hirtelen irányváltást fenyegetett még menthető, és a romokat, hogy építsenek új, szebb és jobb. Ez annak a jele a változás, a jele, kemény döntéseket és az önzetlenség, hogy minden kezdeti sikertelenség nem akadályozhatja vagy megáll. Annak érdekében, hogy mentse, ami megéri, hogy mentse vehető akár radikális változásokat.

Kulcsszavak: változások, melyek hasonlítanak a bontási, a kiábrándulás, és az esetleges hirtelen boldogság, a viharos időszakban.

Született 17. hónap

A csillag azt jelzi, hogy mennyire boldog, akik ezt a térképet karmikus térképeket. Ez azt jelenti, béke, szeretet, egyetértés, inspiráció, végtelen haladás és a siker minden területen. De, ez a térkép, arra figyelmeztet, hogy annak ellenére, hogy az összes ajándékot a boldogság még mindig tudja, hogyan kell megőrizni a stabilitást az intézkedés, mert nincs idő, és semmilyen módon nem lenne fel magukat dicsekvés vagy öndicséretet bizonytalanság.

Kulcsszavak: ragyog világegyetem, különleges sugárzás boldog és kedves emberek, a hűség, tisztaság, tiszta lélek, elégedettség, egyensúly, a reményt.

Született a 18. hónap

A hónapban ünnepli a képzelet, az érzékenység és az intuíció, mint az alapvető jellemzői azok, akik ezt a térképet karmikus térképeket. Továbbá, ezek mind a módját, hogyan lehet elérni a kívánt és elért elgondolkodva. Továbbá, ezek az egész szükséges jellemvonások elkerülése érdekében a csapdákat, amelyek minden olyan gyakran leselkednek. Ahhoz, hogy az összes jellemvonások alkalmazott megfelelő módon, szükség van izvežbati és állandóan éber.

Kulcsszavak: különleges mély intuíció, nyitott csatornák a jó és rossz tudás, kaland sötétség és a fény, séta szélén a sötétség, de óvatosan lehet mély ismerete és a megfelelő eredmények.

Született a 19. hónap

Sun rámutat minden lehetséges ajándékok amely felruházott természet. Mert ezek az ajándékok döntünk szeretet, öröm az élet, az egészség és a teljesítmény különösen hangsúlyosak. De ahhoz, hogy ez az egész tényleg megtörtént, és meg kell mutatni a nagyfokú tolerancia és kedvesség a környezet iránt, különösen azokkal szemben, akik gyakran legközelebb hajlandó semmit megőrizni néhány vissza, és megvédje őt a alattomos támadásokat.

Kulcsszavak: fény és hő a világban, a boldogság, a világosság a tudás, siker, szerelem, a teljesítés, elégedettség, öröm.

Született a hónap 20. napjáig

Bíróság elsősorban azt jelenti, a meglepetés okozta váratlan változásokat. Ez csak azt jelenti, hogy az emberek ezt a kártyát mindig fel kell készülnie, hogy nyújtson bevételek az összes, hogy készül-e vagy sem, hogy minden körülötted értékelni és mérlegelni, hogy hogyan lehet az életben, hogy az csak a legtisztességesebb eszközökkel és hogyan kell a méltányosság minden . Ez sikerül, a végeredmény rendkívül nagy.

Kulcsszavak: fontos döntéseket, a végén egy fázis és a kezdete egy új, megoldás egy fontos probléma, felújítás után a tudás.

Született az a hónap 21.

A Tanács egy térképet, amely azt mondja, hogy az emberek ezzel a jellegzetes térképet az egész életem mindig védeni kell, hogy mindig talál valakit, aki segít nekik a válság idején, és hogy a jövőben nagyon sok és nem kell aggódni. Ezek csak akkor szükséges, hogy rendkívül szociális és extrovertált és válaszoljon rájuk minden felajánlott egy új lehetőséget. Számukra nyaralást ebben a tekintetben nem kell.

Kulcsszavak: elvárásoknak minden fronton, a siker, a boldogság, a teljesítmény cél, az integritás, a tökéletesség.

Született 22 hónap

Ő őrült térkép szám nélkül, annak ellenére, hogy hordozza számos Major Arcana XXII. Ez a térkép szám nélkül egyszerűen azért, mert ez jelenti mind a befejezése, és indítsa el a régi és az új élet körforgása. Ez egy szimbólum, amely azt sugallja, élete nagy eredmény, de az élet nagy kísértés és gyötrelem. Hogy nem tudta elérni, hogy még rájön az ember jellegzetes térképet. Hanem, hogy csökkenni fog, hogy magasabb, mint bármely más ember. Ebben a szöges ellentétei az egész életét. Ez egy ajándék, vagy átok, képes lesz értékelni csak a legvégén.

Kulcsszavak: gondtalan, naiv ember, vagy fázis, kinyitotta az ajtót, hogy minden lehetőséget, de a kimenetele bizonytalan, egy új módon, hogy úgy tűnik, az őrült, a kockázatok, szédülés, szédülés, az éretlenség, egy új kezdet.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét