Mi a karakter, ha szerelmes: CRA LIKES határtalan, pontozó fojtogató a féltékenységet

Az asztrológusok úgy vélik, hogy az egyes állatöv jel másképp éli szeretet és különböző módokon próbálják megnyerni egy szeretett …

Aries – Ha szerelmes, az emberek született alatt ez jel, nem elrejteni érzelmeit, és készen áll minden nyerni ezt a személyt. Ez a jel a szerelem hiszi szívével és önzetlen szeretet egy szeretett egy. In Love Rams magukat teljesen az érzelmek, de állandóan gondolkodni az ő / neki, és akkor érzem a hetedik mennyországban.

Taurus – Bika ebben a tekintetben nagyon kiszámításakor. Ő nem fogja elveszíteni a fejét, mert a szerelem, de alaposan gondolni, hogyan lehet hatni a személy, akit szeret. Az érzések nem csak kifejezni így, de ha részt a hódítás nem a legjobb, hogy megnyerje a szeretett egy. Még a szerelem gyakran nézett keresztül hedonizmus, és nyerj egy nagy vacsora, finom ételek és egy választott ital.

Twins – Amikor a Twin esik, azt akarja, hogy ossza meg az egész világot, és nem lesz képes elrejteni, és ez lesz, mert bizonyítéka a szeretet maradt arcukat, mosoly, rózsás arca és a csillogás. Talán az ő őszinte és pofátlan érzések megijeszteni a potenciális partner vagy a partner azonban Gemini sok eszköz a nyitottság, és így alig várja, hogy épít és kötés.

Rák – bár az egyik legérzékenyebb jelei az állatöv, rákok nem mutatnak érzelmeket könnyen. Csak akkor, ha tényleg szerelmes, hogy valaki akar építeni egy komoly kapcsolatot, akkor a rák teljesen kinyit az érzelmek és határtalan szeret. Tagjai ennek a jele, hogy ne kerülhessenek mutat érzelmeket a nyilvánosság előtt, és a kifejezés az erdők, hogy felfedezze a jelenlegi rajongás.

Lion – Ha szerelmes, Leo próbál javítani, mint a külseje, testalkat és módja az öltözködés, annak érdekében, hogy tetszett szeretett egy. Azonban a Lions nincs félelem, hogy nyíltan mutatják érzelem, akkor is, ha azok a korábbi nyilatkozatok szeretik a nyilvános közönség előtt. Ha az első kísérlet sikertelen meghökkent neki / neki, hogy számukra nem lesz katasztrofális, mert a Lions nem adja fel, amíg nem kapják, amit akarnak.

Szűz – tagjai ezt a karaktert, mielőtt beleszeret egy kicsit elmenekülni a felelősség és a rutin. Virgin nagyon félénk és nehezen mutatják az érzelmeiket. Azonban, ha szerelmes, Virgo egy festői, romantikus fantáziák, és már kezd terve a jövőre nézve ezzel a személlyel. Virgin soha flörtölni nyíltan, de használja a részleteket és finom jeleket.

Mérleg – Ha szerelmes, Libra tervek minden szó és mozgás kommunikáció a kiválasztott személy és folyamatosan a félelem valami pogrešiti.Vage képesek teljesen elveszti a fejét, amikor beleszeret. El lehet menni akár ezen a szinten a függőség, hogy az életed teljesen alárendeli szeretett egy. A legnagyobb probléma azok alatt született ez a jel magány.

Scorpio – Amikor egy boldog ember beleszeret, Skorpió kiindulási kérdéseket vet fel arról, hogy hol az a személy volt eddig, és miért voltak ebben a pillanatban jelentette. Az emberek született alatt ez jel nagyon komolyan szerelmes, és mindig is így volt őszinte, amikor az érzelmek. Skorpió szerelmi szerelmesnek lenni domináns, és az egyik legszenvedélyesebb karakterek, nem lesz probléma, hogy megnyerje a személy tetszett.

Nyilas – lövő állapítsa szerelem egy nagyon eredeti és vicces módon, és meghódítani az embereket, hogy szerelmes gyakran kezdődik a kezét. Tudják lenyűgözni a szeretett egy, előkészíti a felejthetetlen pillanatokat, és teljesen a lélegzete is eláll. Azonban a rossz tulajdonság Valentine lövő egy nagy féltékenység, sőt anélkül, hogy szükség és okát.

Bak – Bak első pillantásra, a hideg és megközelíthetetlen, de ha szerelmes képes mindent, ami egy szeretett ember. Bár rejtve, az érzelmek, a karakterek is nagyon erős és őszinte. Ha igazán szerelmes, Bak teljesen balra a szeretet, és még a rossz szokások a személy, akit szeret, hogy neki vonzó. Mivel a nagy elkötelezettség, hogy a munka és a megértés a szeretet, mint valami nagyon komoly, Bak általában kényeztesse érzelmek azok felnőttkorban.

Aquarius – Ha szerelmes, Aquarius ez nem terjed ki, és még, és ossza meg barátaival és családjával. Az emberek született alatt ez jel élvezik, hogy a győztes egy humoros és szokatlan módon. Bár a nyílt, Aquarius nem csak az összes érzelmek jelennek meg, amíg meg nem találja ki, hogy mások mit gondolnak rá.

Hal – a legintenzívebb módja megtapasztalni az érzelmek és a szeretet. Ők a szerelem, hogy a legtöbb romantikus történet, sok részletet, hogy gyakran mások voltak, és érthetetlen. Inkább és plátói szerelem és a szerelem és minden állam élni ki a saját világában fantázia.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét