Mérleg-Jóslás, jósda havi horoszkóp 2020 októberére (Astronet-ezo)

Szerelem: A hónap elején az arcán látható a fáradtság és a szorongás árnyéka. Ehelyett fokozd energiádat olyasmivel, ami kielégít téged és boldoggá tesz. Szépíteni, ragyogni fog, és érezni fogja az energia és lelkesedés beáramlását egy kedvelt személy szerelmi nyilatkozata után. Ez a hónap váratlan ajándékokat hoz, de kellemes látogatásokat és kedves tömeget, ahol a figyelem középpontjában áll. Ezt a hónap második évtizedében fogja leginkább megtapasztalni. A már híres varázsa teljes kifejezésre jut. Teljesül a vágy, amelyet hosszú ideig titokban tartottál. A kapcsolatban álló mérleg erős provokációt fog eredményezni. A partner birtokló és féltékeny jeleneteket vár e hónap 20. után.

Vállalkozás: A tegnapi tegnapig tartó összes probléma megoldhatónak és kicsinek tűnik számodra, amelyek valójában vannak. Most már nem bukhat meg, és ha habozik egy ideje átadni ötleteit, akkor ösztönzőt kap a hónap első felében. A siker nem garantált, de jó, hogy nem adod fel. Az a nehézség, hogy eljusson ahhoz, amit kitűzött, csak pozitív hatással lesz rád. Az ambíciód növekedni fog. Óvakodj az üzleti partnerek megtévesztésétől.

Egészség: A hónap elején általában jól fogod érezni magát. A kritikus napok október végén vannak. Lehetséges fejfájás, de a belekkel és a vastagbéltel, valamint a hólyagkal kapcsolatos problémák is.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét