Mérleg-horoszkóp október 2020.

JOB: Ön tudja, hogy a kereskedelmi tárgyalások. Bár az uralkodó Vénusz a tizenkettedik területén zárt térben, psziché, távoli utazás, továbbá ezen a téren az illúziót, hogy ez nagyon fontos, hogy ez a jel. Lesz egy különleges inspiráció ,, ,, minden, amit csinál. Használja ki ezt az időszakot, hogy az összes új ötletek, a kreativitás, mint a második felében a hónap lesz az egészet megvalósítani reálértéken. A pénz nem érdemes várni. Ha figyelembe, mint mindig, szép dolgokat, értékesítési smink, gardrób, ékszerek, minden szépíti, és megadja a hivatalos pompa.

Szerelem: A hónap közepén kerül bemutatásra kisebb nézeteltérés, harc a dominancia a kapcsolat, outwitting, ami megzavarhatja a közösség, akár házasságot vagy a romantika. Ha egyedülálló, ez egy jobb hónapban, mert akkor képes lesz arra, hogy pihenjen mellett a Virgin Scorpio vagy Aries, aki titokban feleségül akarja venni veled.

EGÉSZSÉG: Óvakodj a hirtelen mozdulatokat. Gyakran tudod, hogy impulzív reagálni túl hangos, és ezáltal blokkolja az idegrendszert és gyulladást okozhat egy ideg. Az utazás, séta a természetben, vagy a folyó mellett egy drog.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét