Mérleg-horoszkóp november 2020.

JOB: A vonalzó Venus november 7 lesz a konstelláció és megerősíti minden jellemzőjével Mérleg, hogy szükség van a szexuális kisebbségeket, a szeretet, a társaságot, és nem fáj, hogy a hónap elején, akik a munka a nagyobb környezetben megszervezni és elindítása egy munkát, jó lesz a távoli jövőben. Azonban a Mars bolygó van egy átmenő jel közel egy hónap, és ez azt jelenti, hogy skálák, hogy fokozzák, hogy a kezdeményezést, pozavršavaju befejezetlen ügye, és nem lesz kisebb problémák a törvény. Amikor belépett a Skorpió jegyében, hogy nagyítás jövedelem, mert a Vénusz találkozása a hatalmas Jupiter, ami egy komoly összeg.

LOVE: Mérleg közelgő új szerelme a munkakörnyezet. Lehet, hogy egy tervet, hogy a pénzt össze, és a munkát megszervezni egy munkatárs, kolléga, aki lesz a végén, mint azt majd foglalkozni vele kapcsolatban. Ha házas, akkor meg kell, hogy stabilizálják a kommunikáció a partner folyamatosan belépő kétség vagy vita, gyakran veszekedés. Vigyázz a második felében a hónap, mert akkor bejutni depresuju miatt rossz a családi állapot.

EGÉSZSÉG: Minél több tevékenységet a járás. Mérleg szereti fitness, szereti a szép faragott testet. Segíts magadon, hogy lazítson és lendületet fitness.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét