Mérleg-Horoszkóp március 2021.

Szeretet

Az első évtizedben március elsődleges kapcsolatok és házasságok minden működni fog jól. Igen, a partner bizonyos cselekedeteit és szavait „push” az agyban, de vannak egészen jó hangulatban és ezzel uspevaćete megbirkózni. Azonban mozgatásával uralkodó Vénusz a Kos jele, akkor elkezdi megtapasztalni több érzelmi és intenzív. Lesz könnyű jogsértő, és a sokszínűség energia közted és egy szeretett ember egyre inkább előtérbe kerülnek. Feszült pillanatok folytatódni fog ebben az időszakban, és mi lesz felülmúlni a hónapban 23, korpás a jellemében tapasztalni elég nehéz. A nap előtt és után a napfogyatkozás mindent, ami közted és egy szeretett ubadaće közvetlenül a szívbe. Ebben az időszakban nagyon is lehetséges, hogy bizonyos érzelmi kapcsolatok, függetlenül attól, tartósság, megszűnnek létezni. Nem a többi hónapban nem jobb, de kedves mentés elsősorban gondolni alaposan. Mit akar, és hogy kíván-e tenni? Ha úgy gondolja, megéri, majd feszítse ebben az időszakban az izmokat. Ha már rájött, hogy ez a munka már nem semmi, talán jobb, hogy Ön elválás módja … Szabad Mérleg az egész márciusban nyitott elsősorban kaland. Nem lenne jó, csak kezdeni néhány kapcsolatot, ahol te, különösen akkor, ha kötelező egy személy, aki nem szabad. Azt a lehetőséget, hogy indítson titkos kapcsolat, és kapcsolatokat, amelyek karmikus vonatkozását. Ne térjen vissza, és hagyja el a múlt egyedül.

Munka

Vannak olyan helyzetek is, amikor semmi sem úgy működik, ahogy kellene. A probléma a szeretet nyilvánvaló, de ez ebben az időszakban monitorozni és problémák az üzleti szegmensben. Minden itt lesz, és a késések, és a rossz kapcsolatok kollégái és felettesei, és késlelteti a szabályokat. A verseny akkor aktiválódik, és ez igazságtalan, de ne lepődj meg, játékok és történetek zajlanak a hátad mögött. Egyes mérlegek maradhat ki a munka ebben az időben, vagy kap egy alacsonyabb pozícióban, mint a jelenlegi. Mint látható, nem könnyű sem lesz. De végig ezeket az eseményeket, és megpróbálja egy másik elem – és ez a meghatározás és türelmet, hogy mindezt az egészet. Messze van a törékeny, és nem bontják nyomás alatt ugyanolyan könnyen, és az oldalára Ön és híres képes egyensúlyt lényeges pillanatokban, így nem kétséges, hogy lesz megbirkózni. Mit fog örvendezni, és adja meg a remény még stabilak beáramlás, amely alatt működik az egész márciusban.

Egészség

Problémás pillanatok és helyzetek teljes figyelmet igényelnek körkörös és biztosan vezet az általános állapot a fáradtság, a kimerültség és a stressz. Meg kell tenni valamit magadnak, de ez több pihenés, több pihenés, a megfelelő táplálkozás és valamilyen formában a kikapcsolódás, amely segít eltávolítani a negatív energiát magad.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét