Mérleg-horoszkóp január 2021.

Szerelem: Az első két évtizedében január otthonában mező Merkúr retrográd, így Ön és házastársa kell abban az időben, hogy megoldja néhány elhúzódó problémákat, hogy olyan szívesen néha nyomja a szőnyeg alá. Tanácsadás az Ön számára, hogy valóban arra törekszik, hogy némi közös megoldások és megközelíthető, mivel a harmadik évtizedében kevés kedvezőtlen kommunikációs és akkor nem lenne nehéz kompromisszumra jutni. Azok, akik a fáradságot, és kap egy kapcsolat egy partner, hogy a harmadik évtizedében január tölthetett egy sokkal jobb hangulat, és azóta Vénusz belép a hazai pályán. Azok a hosszabb elsődleges kapcsolatokat is tanácsokat – Egy szerettünk ebben a hónapban, sokkal jobb helyzetben van, mint te, sokkal stabilabb és erősebb, és meg kell próbálnunk, hogy állítsa, hogy ne ragaszkodjon a néhány szűk látókörű céljait, és a srácok, hogy az övé. Ehelyett akkor adja meg az újságot, és csillogás a kapcsolatot, mert egy szeretett ember örömmel fogadja a kezdeményezést. Elérhető mérlegek is, hogy vegyenek részt valamilyen formában a titkos kapcsolatok, valószínűleg egy személy, aki nem szabad. és tudatában van, hogy ez nem az, amit illik, de nehéz lesz ellenállni a vonzás és a mágnesesség, hogy ez a személy sugároz. Ha sikerül leküzdeni, és hagyja ki ezt a „csali”, hogy mielőtt megkezdi az első része a hónap, a második rész főleg töltött a baráti társaság és az alkalmi fény flörtölés. A január utolsó hetében csak előidézheti a személy, aki azt szeretné, hogy komoly lökést és szenteljen neki annak idején.

Business: Mars energia területén a kormányzati munka és a pénz nagyon jó, de csak akkor, ha tudja, hogyan kell használni a helyes utat. Légy tudatában annak, hogy ez egy olyan időszakban, amikor a dolgok valóban futni, de elvárják, hogy aktiválni kell és azoknak, akik úgy érzik, a versenyt. Az első évtizedben a hónap a legjobb, hogy lehet egy kicsit óvatos, mert csak ez, a tisztességtelen verseny, és a nyílt ellenség gátolhatja a haladást, és húzni néhány mozog ellen. Meddig lehet egy bizonyos formában blokádok és feszültségek ebben az időszakban, így azután, hogy új lehetőségeket teremt a felzárkózás. Az egyik nagy esélye pontokat a hónap közepén, de nagyon könnyen lehet kapcsolatban, hogy a külföldi partner vagy egy nagy hazai ügyfél. Számíthat attól kezdve egészen január végéig szó lehet, amelynek mértéke száz óránként, mint a feladatok és felelősségek tekintetében, de nem bántam meg a fáradságot. Ez a legjobb időt a tőkebeáramlás. Magántulajdonosok ebben az időszakban különösen alkalmas arra, hogy az új üzletek.

Egészség: Az első részben a hónapnak az idős népesség lehetséges problémákat reuma, köszvény, és a fiatalabb mérlegek lehetett ellenőrizni a vérképet vagy fogorvoshoz. A múlt héten hoz valami gyengébb immunitás és könnyebb betegség szezonális betegségek. Ha nedvesen csúszós, győződjön meg róla, ne essen, sérülést magát.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét