Mérleg-horoszkóp február 2021.

Szeretet

Nézzük sorrendben … reálisan a családi kapcsolatok és érzelmi kapcsolatok nem működnek annyira rossz az első évtizedben február. A másik dolog, ami veled személyesen észrevehetően némi elégedetlenség. A tettes lehet a másik oldalon, de lehet Te. Ez lesz egy pár repedés és feszült pillanatok, amelyek elsősorban megoldható a hálószobában, de nem tudtam segíteni, hogy Ön vagy egy szeretett egy csepp golyó és egy kicsit alkalmazkodni egymáshoz. Meleg tanácsot a megszállt mérlegek volt, hogy ebben az időszakban nem keres vigaszt, akár a kommunikáció pártokat, sem valamilyen er … a konkrét események, mert több mint valószínű, hogy a partner, hogy azonnal szippantás ki és teszi ki magát. A második és harmadik évtizedében hónap, és nem is olyan rossz, bár az biztos, hogy lesz egy pár pillanatig, amikor újra lehet konfrontáció, de ez csak akkor lenne az oka, hogy egy szeretett nagyon negatívan reagál a flört és Charming más tagjai az ellenkező nemű. Azok, akik szabadon van egy ok, hogy boldog legyen, mert mielőtt időszakban sok lehetőséget az érzelmi beteljesülés. Az első évtized volt, egy kicsit problémás, mert több azt jelzi, hogy valami, amit akkor kap szerepet is csak szinten ideiglenes, alkalmi kapcsolatokat. Mozgó uralkodó Vénusz a Vízöntő jegyében, és a területen a szeretet aktiválja Ön, mint ha a hatalom szó. A fiatalabbak, akik szeretnék, hogy mix szórakoztató és romantikus eseményeket ez lesz egy kiváló időszakban. Még egy jó lépés, és azok tagjai karakterek, akik hajlandóak elkötelezni magukat komolyan. Egy személy csak miután a mértéke, hogy várt sokáig az igazi kezdete egy szerelmi kapcsolat.

Munka

Ez az egész hónapban Libra nyújt lehetőséget, hogy nem sokkal fontosabb dolgok, mint januárban. Az első évtizedben fog a szükséges stabilitást a megoldás a problémák üzleti partnereivel, és a többi hónapban hozza meg a kívánt mozgás és a fejlődéshez szükséges lehetőségeket. Az agy lesz a legtöbb időszakban a munka száz óránként, kreatív megoldások és ötletek sikerül beépíteni a munka, amely jelenleg végző, így nem csoda, hogy lesz jobb ebben a felmondási idő és memorizálni a javulás, változás pozíciók vagy valamilyen pénzügyi jutalom. Ön nagy lehetőségeket és kezdeményezni az új együttműködés, de figyelni, hogy a versenytársak, mert részt nagyjából azonos üzleti ügyfelek és a sebesség a gondolkodás és működőképes lesz eldönteni, hogy ki fog nyerni. Február folyamán esetleges nagyobb üzleti utazások száma, és néhány közülük is eljuthat túl az ország határain. Anyaga szegmens nagyrészt elégedett, és az egyetlen dolog, amit meg kell figyelni az a tendencia, hogy viseljen és elhanyagolás fennálló kötelezettségeit, számlákat.

Egészség

Lesz több vigyázni a diéta, mert ott van a lehetőség az élelmiszer-allergia, késedelem emésztés, székrekedés. Ebben az időszakban mérlegek vannak kitéve légúti fertőzések és vírusok, amelyek esetleg majd egy meglehetősen magas hőmérséklete. Idős populáció problémák a gerinc, hát alsó részén.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét