Mérleg-horoszkóp december 2020.

JOB: Ön ambiciózus, amikor december mert szereted csinálni, és te nem valaki, aki lazaság, ha az érdekeit a személyes és vállalati érdekek forognak kockán. Mivel a tér Neptunusz és a Vénusz a vonalzók be lehet zárni, és folyamatosan elkésik a munkából, a tendencia, hogy át fontos feladatokat és a feladatok mások. Ami fontos, hogy jobban szervezze, de még mindig van szüksége, és a szeretet partnerekkel. Együttműködés a lövők, Kos, Oroszlán az egyik a jobb, és segít mindenben, különösen a válogatott jó ötletek, munkaszervezés, a dolgozók és végül nyereség realizálódik. Retro Mercury neked többet dolgozik, mint nehézségek kommunikáció másokkal, de Mérleg természetesen bájos, de valahogy enyhíteni ez a szempont. Néhány mérlegek várható új ajánlat, új munkát.

Szerelem: Egy kis érv a hónap elején kerül bemutatásra a partner ebben az időszakban. Időbe fog telni, nagyon ideges és szomorú. Helyes kapcsolat vagy házasság tervez utazást az egy jó hely, meleg, napos, vagy választhatják a kis hegyi város, amely már sok hó, hogy a romantikus esték egymásnak a jobb érzelem. Mérleggel állnak várható pontosan ezt a szabadságot. Jó érzést kelt a bőrön. Az ideális kapcsolat lehet jeleivel tűz, a levegő, bár ez nem szokatlan, ha a vége felé az intrika és érdekes Bak.

EGÉSZSÉG: Tartsa a csípő, a csontok, a bőr, hogy lesz különösen érzékeny december folyamán. Input az extra folyadék vagy teákat, főleg áfonya és fekete berkenye lencse a bajok.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét