Merkur u znaku Bika-Potrebno je testirati ideju kako biste uočili da li i kako funkcionira u stvarnosti ….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Merkur počinje tranzit kroz zodijački znak Bika, te će biti lakše da se ideje, misli i komunikacija pretapaju u praktičan i najzad isplativ poduhvat. Ovo je jedan od faktora stabilne razmjene energija, koji će najzad uspostaviti tokove realizacije.

Sada je vrijeme da se ideje materijaliziraju, da poprime konkretne oblike, dimenzije i forme, planovi koji su vrijedni pažnje sada su već spremni za realizaciju. Potrebo je samo da vizualizirate jer Merkur u Biku tako funkcionira. On je vizuelista, i ako niste u stanju osjetiti okus ili miris, osjetiti i čuti Merkur u tranzitu kroz Bika će donijeti izazovne događaje. Koncepti koji su osmišljeni u umu sada će prolaziti kroz nešto sporiji proces asimilacije i probave, nakon čega će samoideje vrijedne truda opstati.

Potrebno je testirati ideju kako biste uočili da li i kako funkcionira u stvarnosti. Da li je vrijedna truda? Da li je dugoročna? Da li je stabilna i realistična? Ovo su najznačajnija pitanja koja se nameću tijekom Merkurovog tranzita znakom Bika.
Privlačiće nas ljepota, umjetnost, arhitektura. Iskoristite ovu zemljanu energiju za sjetvu, i strpljivo sačekajte prve izdanke.
Kada je Merkur u Biku izvan ravnoteže postoji opasnost da se fokusira na materijalne principe upornost prelazi u stagnaciju. Ne morate kontrolirati i dominirati svakom konverzacijom, Merkur u Biku može postati agresivan kada osjeti pritisak.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.