Astro INDEX

Merkur u znaku Bika-Potrebno je testirati ideju kako biste uočili da li i kako funkcionira u stvarnosti ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Merkur počinje tranzit kroz zodijački znak Bika, te će biti lakše da se ideje, misli i komunikacija pretapaju u praktičan i najzad isplativ poduhvat. Ovo je jedan od faktora stabilne razmjene energija, koji će najzad uspostaviti tokove realizacije.

Sada je vrijeme da se ideje materijaliziraju, da poprime konkretne oblike, dimenzije i forme, planovi koji su vrijedni pažnje sada su već spremni za realizaciju. Potrebo je samo da vizualizirate jer Merkur u Biku tako funkcionira. On je vizuelista, i ako niste u stanju osjetiti okus ili miris, osjetiti i čuti Merkur u tranzitu kroz Bika će donijeti izazovne događaje. Koncepti koji su osmišljeni u umu sada će prolaziti kroz nešto sporiji proces asimilacije i probave, nakon čega će samoideje vrijedne truda opstati.

Potrebno je testirati ideju kako biste uočili da li i kako funkcionira u stvarnosti. Da li je vrijedna truda? Da li je dugoročna? Da li je stabilna i realistična? Ovo su najznačajnija pitanja koja se nameću tijekom Merkurovog tranzita znakom Bika.
Privlačiće nas ljepota, umjetnost, arhitektura. Iskoristite ovu zemljanu energiju za sjetvu, i strpljivo sačekajte prve izdanke.
Kada je Merkur u Biku izvan ravnoteže postoji opasnost da se fokusira na materijalne principe upornost prelazi u stagnaciju. Ne morate kontrolirati i dominirati svakom konverzacijom, Merkur u Biku može postati agresivan kada osjeti pritisak.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.