Merkur u znaku Bika-Potrebno je testirati ideju kako biste uočili da li i kako funkcionira u stvarnosti ….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Merkur počinje tranzit kroz zodijački znak Bika, te će biti lakše da se ideje, misli i komunikacija pretapaju u praktičan i najzad isplativ poduhvat. Ovo je jedan od faktora stabilne razmjene energija, koji će najzad uspostaviti tokove realizacije.

Sada je vrijeme da se ideje materijaliziraju, da poprime konkretne oblike, dimenzije i forme, planovi koji su vrijedni pažnje sada su već spremni za realizaciju. Potrebo je samo da vizualizirate jer Merkur u Biku tako funkcionira. On je vizuelista, i ako niste u stanju osjetiti okus ili miris, osjetiti i čuti Merkur u tranzitu kroz Bika će donijeti izazovne događaje. Koncepti koji su osmišljeni u umu sada će prolaziti kroz nešto sporiji proces asimilacije i probave, nakon čega će samoideje vrijedne truda opstati.

Potrebno je testirati ideju kako biste uočili da li i kako funkcionira u stvarnosti. Da li je vrijedna truda? Da li je dugoročna? Da li je stabilna i realistična? Ovo su najznačajnija pitanja koja se nameću tijekom Merkurovog tranzita znakom Bika.
Privlačiće nas ljepota, umjetnost, arhitektura. Iskoristite ovu zemljanu energiju za sjetvu, i strpljivo sačekajte prve izdanke.
Kada je Merkur u Biku izvan ravnoteže postoji opasnost da se fokusira na materijalne principe upornost prelazi u stagnaciju. Ne morate kontrolirati i dominirati svakom konverzacijom, Merkur u Biku može postati agresivan kada osjeti pritisak.

SKIDANJE CRNE MAGIJE TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SLOVENIJA

1,05 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

MAKEDONIJA

35,4 MKD

MAĐARSKA

300 HUF

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.