Astro INDEX

Merkur u tranzitu kroz znak Raka-GDJE STE BILI zaglavljeno?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ljubaznost, komplimenti, pažnja, osjećaj da nas netko najzad sluša, razumije i podržava … To je ono što nam je potrebno da bi pravilno funkcionirali dok Merkur tranzitira znakom Raka. Mnogo češće nego ranije reakcije nam mogu biti naglašeno emotivne, a česte prome raspoloženje intenzivno izražene i moguće ih je tumačiti ovisno o Mjeseca koji je tijekom ovog razdoblja dispozitor. Ovo je razdoblje kada se uživa u čitanju dobri klasika, kada se izučava povijest i piše poezija, kada se suosjećanje i samilost vraća među ljude. Sada se intuitivno i pomalo subjektivno reagira, jer za racionalne i objektivne odluke većina nas neće biti sposobna.

. Merkurov tranzit kroz zodijački znak RAKA će potrajati duže nego što je to uobičajeno, zahvaljujući fazi retrogradnog kretanja koja će biti aktualna u intervalu od 19.06. do 12.07., u zodijačkom segmentu od 14 ° do 5 ° Raka.

GDJE STE BILI zaglavljeno?
Po prvi put u protekle 3 godine Merkur tranzitira retrogradnost, ne kreirajući maleficni aspekte ni sa Saturnom ni sa Plutonom. Zapravo, KLJUČNI aspekt tijekom faze Merkurove retrogradnosti je sekstil s Uranom koji će omogućiti nove prilike na razini životnih okolnosti koje su determinirane zodijačkim znakom Vodenjaka u vašem natalnom horoskopu.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.