Astro INDEX

Merkur u Škorpionu-napredujemo unatoč uvrijeđenost, bolu i razočarenju ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Merkur počinje svoj tranzit kroz zodijački znak Škorpiona, a ukoliko je u vašem natalnom horoskopu MERKUR Ličani (ukoliko su Asc, Sunce, Mjesec, Venera, Mars u zodijačkim znacima BLIZANACA ili DEVICE), ili je aktivna prva dekada fiksnih znakova (Bik, Lav, Škorpion ili Vodenjak) ovaj tranzit ćete osjetiti prilično intenzivno.
Spremnosti za promjene i aktivnoj komunikaciji radovat se ukoliko ukoliko ima osobnih planeta u sektoru od 0 ° do 3 ° Raka, Škorpiona, Riba

Da li ste ovih dana postali opsjednuti željom saznati svrhu svog života ili najzad započnete suštinsku spoznaju? Ukoliko jeste Merkur u Škorpionu je sada već aktivan u vaš natalnom horoskopu. Na mundanom razini tranzit Merkura kroz znak Škorpiona najavljuje ciklus intenzivne potrage i naglašene potrebe da se prodre u samu srž problema. Obzirom da Merkur pomaže razumjeti životne tokove i komuniciramo s drugima, ovaj tranzit će pojačati intuiciju i pomoći doprijeti do informacija koje su načešće dobro skrivene od nas. U mnogim situacijama upravo ovaj tranzit će otkriti korijen problema u problematičnoj situaciji koja traje već dosta dugo, ipak ukoliko ne kanalizirati ovu energiju na ispravan način može vas odvući u paranoju i opsesivne misli.

Na dubljoj razini tranzit Merkura kroz zodijački znak Škorpiona će otkriti nesvjesne procese koji se odvijaju u nama. Iako je svakodnevni život naizgled neometen i spriječava nas od poduzimanja nepromišljenih akcija, struktura Merkura je takva da ipak bilježi svaki dnevni detalj u matriks koji egzistira u procjepu između prošlosti i budućnosti.
Na bezbroj načina se svakodnevno suočavamo sa sličnim situacijama – napredujemo unatoč uvrijeđenost, bolu i razočaranju, ali Merkur u Škorpionu će sada pomoći da razumijemo kako nam prošlost donosi sadašnje događaje koji su osnova za budućnost. Dok Merkur tranzitira kroz zodijački znak Škorpiona kako biste sagledali trenutnu situaciju, potrudite se da razumijete prošlost koja je kreirala sadašnje događaje, što će vam pomoći da donesete bolje odluke i nastavite ka budućnosti sa svjesnijim pristupom.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.