Merkur trigon Neptun-Neptun simbolizira viši oblik ljubavi, dok Merkur predstavlja koncept komunikacije koji će dodati više nježnosti!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ukoliko ima osobnih točaka ili planeta u segmentima od 13 ° do 17 ° Raka, ŠKORPIONA, RIBA, ili osi FIKSNIH znakova (Bik, Lav, ŠKORPION, Vodenjak), a posebno ukoliko su Blizanci, Djevica, Škorpion ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas osobno.

Dovoljno je da poželite i vaši snovi će se pretvoriti u stvarnost. Idealizam je na visokoj razini, a vi ste maštoviti i inspirativni. Moć vizualizacije može donijeti fantastične rezultate, i čini se da jednostavno predoseca dogadjaje. Pratite svoju intuiciju, posvetite večer duhovnim temama, uživajte u dobrom filmu ili uz inspirativnu glazbu.
U ovom periodu drugi će cijeniti vašu izvanrednu senzitivnost, posebno ukoliko ste u stanju da joj date odgovarajući izraz.

Neptun simbolizira viši oblik ljubavi, dok Merkur predstavlja koncept komunikacije koji će dodati više nježnosti u ophođenju s vašim prijateljima. Postoji mala opasnost da će vas zavarati Neptunova tendencija da kreira iluzije, donoseći i njegove negativne utjecaje. Vjerojatnije je da će to doprinijeti intuitivnom razumijevanju u vašem okruženju. Ovaj tranzit vas čini prijemčivim na sanjarenje o tome kako bi mogao izgledati idealan svijet. Zato treba razmotriti sva saznanja koja su bila proizvod ovog tranzita da bi bili sigurni da se ona uklapaju u realnost. Nemojte donositi nikakve važne odluke u ovom razdoblju već dajte si jedan dan za razmišljanje i odmor.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.