Astro INDEX

MERKUR SEKSTIL JUPITER tranzit Jarac / Škorpion-Puni ste topline, privlačni ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Razvijate bolje razumijevanja za globalni životni kontekst, a prema ljudima ste izuzetno prijateljski nastrojeni. Vaš um je aktivan i postavit visoke ciljeve. U ovom periodu želite učiniti sve o čemu ste sanjali da ćete uraditi jednog dana. Ako ste se uvijek interesirali za alternativne znanosti, kao što je astrologija, možete koristiti ovaj tranzit da dopunite vaš znanje. Čak i ako činite napor da vidite stvari u njihovom širem kontekstu, nećete izgubiti iz vida detalje, jer ste svjesni da je sve veliko sačinjeno od bezbroj malih elemenata.

Tijekom podnevnog intervala Mjesec kreira blago benefični sekstil sa Neptunom (00:49 do 14:49), što je ujedno i posljednji aspekat Mjeseca u tranzitu kroz znak Ovna. Poželećete da vam se ostvare snovi, a neobične želje mogu voditi u samozavaravanje. Puni ste topline, privlačni. Ovo je interval zanimljivih snova ili doživljaja, ali i opasnosti od gubitka.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.