Astro INDEX

Merkur opozicija Saturn-Napetost i nemir, posljedica su prijevara, obmana ili izdaje …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko ima planeta u sektoru od 16 ° do 20 ° Ovna, RAKA, Vage ili JARCA, a posebno ukoliko je Blizanci, Djevica ili Jarac Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzitnog aspekta će se odnositi na vas.

Inhibicije, nepovjerenje, depresivno raspoloženje, teški uvjeti rada, sebičluk. Manje zdravstvene tegobe, glavobolje.
Napetost i nemir, posljedica su prijevara, obmana ili izdaje. O vama kruže neprijateljske i skandalozne glasine, ali zadržite spokoj i klonite se prepirki, pravnih sukoba, a poseban oprez treba pokloniti potpisivanju dokumenata i sklapanju ugovora, sporazuma. Ovo nije pravi čas da sebi odabrati zastupnike, oni koje odredite u ovo vrijeme bit će neodgovorni prema vašim osobnim interesima.

Komunikacija je otežana jer niste sigurni što želite reći. Možda mislite da vaši doprinosi konverzaciji ne vrijede utrošenog vremena. Saturn ohrabruje perfekciju, što može vas zaustavi čineći vas isuviše bojažljivim u izjavama. Budite oprezni da ne previdite vaš pozitivne karakteristike, kao i osobine drugih ljudi. Jedan od efekata Saturnovih energija je da sve vidi na negativan način, stoga prije nego što se prepustite depresiji, upitajte nekog starijeg za savjet koji vam može pomoći da spoznate da svako zlo ima svoje dobro.
Unatoč svemu ovome, vaša logika je metodična i disciplinirana, bavite se stručnim radom i zavređuje pohvale nadređenih. Ovaj tranzit je nepovoljan za pregovore svih vrsta – odložite važne odluke.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.