Merkur opozicija Saturn-Komunikacija je otežana jer niste sigurni što želite reći!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ukoliko ima planeta u sektoru od 20 ° do 28 ° Blizanaca, Djevice, Strijelca ili Riba, a posebno ukoliko je Blizanci, Djevica ili Jarac Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzitnog aspekta će se odnositi na vas.
Inhibicije, nepovjerenje, teški uvjeti rada. Manje zdravstvene tegobe, glavobolje. Napetost i nemir, posljedica su prijevara, obmana ili izdaje. O vama kruže neprijateljske i skandalozne glasine, ali zadržite spokoj i klonite se prepirki, pravnih sukoba, a poseban oprez treba pokloniti potpisivanju dokumenata i sklapanju ugovora, sporazuma. Ovo nije pravi čas da sebi odabrati zastupnike, oni koje odredite u ovo vrijeme bit će neodgovorni prema vašim osobnim interesima.

Komunikacija je otežana jer niste sigurni što želite reći. Možda mislite da vaši doprinosi konverzaciji ne vrijede utrošenog vremena. Saturn ohrabruje perfekciju, što može vas zaustavi čineći vas isuviše bojažljivim u izjavama. Budite oprezni da ne previdite vaš pozitivne karakteristike, kao i osobine drugih ljudi. Jedan od efekata Saturnovih energija je da sve vidi na negativan način, stoga prije nego što se prepustite depresiji, upitajte nekog starijeg za savjet koji vam može pomoći da spoznate da svako zlo ima svoje dobro.
Unatoč svemu ovome, vaša logična sposobnost je metodična i disciplinirana, bavite se stručnim radom i zavređuje pohvale nadređenih. Ovaj tranzit je nepovoljan za pregovore svih vrsta – odložite važne odluke.

SKIDANJE CRNE MAGIJE TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SLOVENIJA

1,05 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

MAKEDONIJA

35,4 MKD

MAĐARSKA

300 HUF

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.