Astro INDEX

Merkur opozicija Pluton-Pretjerana revnost, fanatičan pristup i precjenjivanje vlastitih snaga, nervoza …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko ima planeta u sektoru od 19 ° do 25 ° Bika, Blizanaca, Raka, Djevice, Škorpiona, Strijelca ili Riba, a posebno ukoliko je Blizanci, RAK, Djevica, Škorpion ili JARAC Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzitnog aspekta će se odnositi na vas.

Pretjerana revnost, fanatičan pristup i precjenjivanje vlastitih snaga, nervoza.
Pluton predstavlja jaku turbulentnu snagu te će komunikacija poprimiti intenzivan kvalitetu pod ovim tranzitom, posebno u odnosu na ljude koji su vam najbliži, te ćete se truditi da svim potrebnim sredstvima uvjerite druge o ispravnosti vašeg stava. Ova vrsta manipulacije može biti uspješna, ali je važno da djelujete krajnje obazrivo.

Okolnosti prouzrokuju frustrirajuće teškoće u kojima se osjećate nemoćno. Strah od nedostatka samopouzdanja će otežati rješavanje aktualnih problema. Pristupajte logički u težim situacijama jer Pluton najčešće izaziva opsesivne sklonosti ali i strah od nepovoljnog razvoja situacije. Čini vam se da polako ali sigurno gubite razum pod ovim naletom tlaka, ali intezivno ćete razmatrati sve dostupne ideje i koncept oslobađanja od neželjenih aktivnosti. Istraživački rad je povoljan za ovaj interval, razmišljate io nečemu što je ranije za vas bila zabranjena tema, bilo da ste je odbacivali ili vam je bila daleka i nedostupna. Zainteresirani ste za otkrivanje dubokih istina i stvari koje su dugo pažljivo skrivane. Vaš način razmišljanja i sagledavanja stvari je dubok ali ćete se pritom suočiti i sa dogadjajima koje nećete prihvatiti s lakoćom.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.