Merkur konjunkcija Venera-Dopustite sebi da vas inspirira uživanje u životu!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ukoliko ima osobnih točaka ili planeta u segmentu 18 ° do 22 ° BLIZANACA, Vaga, Vodenjak, a posebno ukoliko su Bik, Blizanci, Djevica, Vaga ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita se odnosi na vas osobno.

Solidan tranzit koji aktivira mentalne procese Venerinim motivatora, povoljan je za kreativne aktivnosti. Donosi umu vedrinu i druželjubivost, donosi dobit od društvenih djelatnosti, rođaka ili prijatelja. Stupanj značaja ovog aspekta varira, može se definirati prema relativnoj snazi ​​Merkura i Venere u osobnom natalnom horoskopu. Emocionalno obojen intelekt, bezbrižan odnos prema životu, lakoumnost, razmišljanje o ljubavi, ljubav prema umjetnosti i ljepoti. Odnosi sa suprotnim spolom, ljubav, posjete, društvenost, oporavak. Odličan dan za predanost kreativnim aktivnostima. Um je vedar, željni ste druženja, aspekt donosi dobit od društvenih djelatnosti, rođaka ili prijatelja.

Dopustite sebi da vas inspirira uživanje u životu. Brzo prepoznajete racionalne uzroke, ali ne dopuštate da razum postane predominantan. Također, dobri ste u razumijevanju okolnosti u romantičnoj veze te ćete se možda baš u ovom razdoblju konačno odvažiti da izrazite svoje osjećaje. Nesporazumi u braku sada mogu se razjasne, zajedno učiniti nešto ugodno, posjetite koncert ili planirajte posjetu kazalištu. Ne preuzimajte više obaveza nego što možete obaviti. Budite zadovoljni uspjesima i ne pokušavajte skinete s neba sve zvijezde.
Blizanci i Djevice zrače specifičnom dozom šarma, a Bikovi i Vage se izražavaju i komuniciraju izuzetno dobro.

SKIDANJE CRNE MAGIJE TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SLOVENIJA

1,05 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

MAKEDONIJA

35,4 MKD

MAĐARSKA

300 HUF

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.