Astro INDEX

Merkur konjunkcija Saturn-Manje zdravstvene teškoće, tlak u odnosima i moguće glavobolje!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko ima osobnih točaka ili planeta u sektoru od 20 ° do 25 ° Ovna, Raka, Vage ili Jarca, a posebno ukoliko je Blizanci, Djevica ili Jarac Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas osobno.

TRANZITNA konjunkcija Merkura i Saturna donosi loše vijesti donosi ukoliko u Vašem natalnom horoskopu ima osobnih točaka ili planeta u II dekadi kardinalnih znakova.

Inhibicije, nepovjerenje, depresivno raspoloženje, naporni uvjeti rada i rad pod tenzijom, sklonost ka sebičnosti. Manje zdravstvene teškoće, tlak u odnosima i moguće glavobolje.
Prihvatite se ozbiljnih zadataka koje ste odlagali, krajnje vrijeme je. Povedite više računa o osobnim interesima, podložniji ste stanjima depresije više nego obično, a lakše dolazi i do optuživanja. Aktiviraju se ambicije, a pažnja postaje jasnija i konkretnije usmjerena na njihovo ostvarivanje.

Komunikacija može biti otežana jer vi niste baš sigurni što treba kome reći. Ako smatrate da vaš doprinos konverzaciji nije adekvatan, to može biti zbog težnje Saturna za perfekcijom i predstavlja za vas inhibiciju. Pripazite da ne previdite vlastite pozitivne osobine ili osobine onih oko vas, jer je Saturn, također, i onaj koji vodi u nepovoljne percepcije. Upitajte za savjet stariju osobu, to vam može pomoći da prepoznate pravi put.
Unatoč svemu, vaše mišljenje funkcionira metodično i vi ste u poziciji završiti sve poslove koji su u tijeku što će vam donijeti priznanje od šefova.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.