Merkur konjunkcija Pluton-Izuzetna snaga volje stoji iza vaših riječi – stvoriti planove za brojne promjene!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ukoliko ima osobnih točaka ili planeta u sektoru od 20 ° do 25 ° Ovna, Raka, Vage ili Jarca, a posebno ukoliko je Blizanci, Djevica, Škorpion ili Jarac Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na Vas osobno.

Merkur je planeta koja donosi mogućnost spoznaje i razumijevanja, i njegovo pridruživanje Plutonu donosi priliku za prepoznavanje životnih područja unutar kojih su neophodne korjenite promjene jer smo već uočili da stari obrasci (Jarac) više nisu funkcionalni. U realnosti ukoliko se s ovim situacijama ne suočite na osobnom planu i svjesno ne izmijenite neodgovarajuće obrasce problemi će se samo pogoršavati vremenom.

Svi Merkur / Pluton aspekti donose izuzetno intenzivnu mentalnu aktivnosti. S jedne strane ovaj aspekt omogućuje sposobnost analize i istražaivanja kroz informacije. Stoga možete vrlo energično raditi s ovim aspektom kako biste prodrli u samu srž problema i teškoća, jer Pluton teži probleme iznese na površinu bez obzira na to iz koje životne oblasti oni potječu. Sa druge strane ovaj aspekt se oslanja na opsesivno bavljenje uzrocima umjesto fokusiranja na pronalaženje rješenja problema.

Postoji nekoliko načina koji će pomoći da izbjegnete problema koji će se pojaviti tijekom ovog tranzita. Prije svega budite vrlo obazrivi i pažljivije odmjerite riječi kojima saopštavate svoje misli i osjećaje. Obzirom da je um fokusiran na aktualne probleme tijekom ovih dana, potreba da govorite otvoreno i grubo definirate problem može naići na žestok otpor. Drugi savjet je da izbjegavate ogovaranje po svaku cijenu, jer će vas ubrzo svaka izgovorena riječ progoniti i tijekom svih narednih aspekata Merkura i Plutona poput kletve izrečene u naletu bijesa.

Izuzetna snaga volje stoji iza vaših riječi – stvoriti planove za brojne promjene i neophodna je fizička i mentalna snaga za njihovu realizaciju. Budite otvorenog uma u komunikaciji sa drugima, pokažite maksimalan stupanj tolerancije za njihove stavove.

SKIDANJE CRNE MAGIJE TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SLOVENIJA

1,05 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

MAKEDONIJA

35,4 MKD

MAĐARSKA

300 HUF

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.